Bevezetés

2009.01.30. 06:44

 

Sziasztok!

Gondoltam írok egy rövid kis szösszenetet, mégpedig arról, hogy hogyan is képzelem(jük) a jövőt, itt az oldalon. Mint azt már az oldal leírásában is mindenki láthatja, az elsődleges célunk egy már meglévő közösség számára megteremteni egy olyan érintkezési lehetőséget, amit semmilyen külső tényező nem zavarhat meg. Aki először jár itt, az kezdje a SZABÁLYZATTAL. Nagyon rövid, ígérem. Bárkit szívesen látunk a mi kis csapatunkban, aki hajlandó betartani a szabályzatot, és azért jön ide, hogy jól érezze magát (természetesen nem mások kárán).

A továbbiakban kerülnek majd fel tartalmak, bár számunkra a fórum a lényeg. Ha valakinek van bármi olyan cikke, írása, ötlete, ami élvezetesebbé tenné az oldalon tartózkodást, az megoszhatja velünk. Amennyiben úgy gondoljuk, hogy jó, és tetszik nekünk, akkor fel fogjuk tenni az oldalra, természetesen a szerző nevével együtt. (Máshonnan másolt cikkeket ne is ajánljon senki, de fordításokat szívesen fogadunk). Mivel csak most indultunk, nyilván időbe telik, mire kialakul a környezet, a dizájn és az oldal végleges elrendezése. (Komoly dizájnra ne számítsatok, egyikünk sem technikai zseni.) A fórumon még dolgozunk, és galériát is tervezünk, remélem mielőbb sikerül mindkettő. Létre fogunk hozni egy kapcsolat menüpontot, amin elérhetőek leszünk, viszont itt szeretnék kérni mindenkit, hogy ne tegyetek légyszi ki email elérhetőséget se az oldalra, se a fórumra. Hogy ne legyen már az elején olyan üres minden, felteszem az első tartalmat, amit bárki véleményezhet, de csak kultúrált módon. Amennyiben ez nem sikerül, akkor regisztrációhoz fogunk kötni mindent. Négyen vagyunk, tehát gyorsan fogunk reagálni minden szabályszegésre, ezt megígérem.

Az oldal egyébként a Twilight(Alkonyat), és a főszereplőkkel kapcsolatos bármilyen témával foglalkozik, ami eszünkbe jut (vagy nektek). Ötleteket, tanácsokat szívesen fogadunk, egyelőre csak hozzászólásokban, amíg nincs kész a fórum. Türelmeteket, megértéseteket, ötleteiket és tanácsaitokat előre is köszönjük szépen.

 

Az oldal célja egy jó hangulatú társaság kapcsolattartásának és szórakoztatásának biztosítása, ha te nem érzed magad annak, akkor légyszi csukd be ezt az ablakot, és ne is nyisd meg többet. Köszi :P

 

Audry

 

 

 

Szerző: Audry

Szólj hozzá!

Címkék: bevezetés

A bejegyzés trackback címe:

https://edwardcullen.blog.hu/api/trackback/id/tr43911561

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása