Twilight Extra sorsa

2009.03.04. 14:27

Kedves mindenki, aki eddig megtisztelt azzal, hogy olvasta, és figyelte a Twilight Extra részeit, fejezeteit! Először is köszönöm, hogy részről-részre követtétek, követitek a történetet, másodszor köszönöm a sok dicséretet, és pozitív kritikát.

A helyzet az, hogy elérkezett egy pont, amikor is kérdésessé vált a Twilight Extra sorsa, jövője, amit ezúton szeretnék a ti kezetekbe adni. Kissé túl nagy már rajtam a nyomás, és bár számtalanszor nyilatkoztam az ügyben, úgy érzem, hogy nem voltam elég egyértelmű, ezért most rátok bízom a döntést.

Két lehetőség van. Az egyik az, hogy záros határidőn belül befejezem a történetet, happy end, boldogság, mindenki megkapja, amire annyira áhítozik. :D Ez nagyjából azt jelenti, hogy körülbelül 5 fejezetet írok még, és az ötödik fejezet végén lezárom végleg a Twilight Extrát.

A másik lehetőség az, hogy elfogadjátok, hogy nem lehet olyan történetet írni, amiben végig boldog minden főszereplő, amiben együtt van a két főhős, és amiben semmi rossz nem történik. Sajnos a nagy boldogságról én nem tudok írni, főleg nem úgy, hogy az érdekes és izgalmas is legyen, viszont kezdem úgy érezni, hogy már senkit sem érdekel a történet, csak az, hogy végre együtt legyenek, és oldódjon meg a konfliktus. Ezért most lehetőségetek van arra, hogy eldöntsétek, hogy mi legyen. Legyen béke, és érjen véget, vagy szeretnétek még jó néhány fejezeten keresztül olvasni, de akkor egyelőre nem lehetnek boldogok a főszereplők. Ezúton szeretnélek megkérni titeket, hogy írjátok le a véleményeteket, gondolataitokat, hogy aztán a hozzászólások alapján eldönthessem, hogy mi legyen a további sorsa a Twilight Extrának.

Mint mondtam, nagyon köszönöm mindenkinek, aki eddig olvasta, és aki részről-részre bizalmat szavazott nekem. De mivel már nem magamnak írom a történetet, hanem részben nektek is, szeretném, ha ti jól éreznétek magatokat, ezért nem szeretnék továbbra is olyat írni, ami miatt szomorúak vagytok. :)

További szép napot: Audry

A bejegyzés trackback címe:

https://edwardcullen.blog.hu/api/trackback/id/tr35980869

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ametys 2009.03.04. 15:13:21

Szerintem folytasd még jó sokáig, persze, várom a boldog véget, megkönnyebbülés, szeretet, stb... de egyenlőre jó izgulni, és félteni a szereplőket, én a még jó sok részre szavazok ;) :D

Riti4 2009.03.04. 15:16:48

hát ez számomra nem kérdés h melyik mellett döntök.természetesen h legyen folytatás.:-DDDDDD
ennek úgy kell folytatódnia ahogy te azt eredetileg elképzelted.oké h mi olvassuk de ez elsősorban a te sztorid.
a végére meg majd ráérsz eldönteni h happy lesz mindenki vagy sem.
mindenképpen a folytatásra szavazok.:-DDDD naná mire másra......:-DDDDD
csak így tovább főleg ha még van ötleted.:-PPPP

Luk! 2009.03.04. 15:18:53

Szia én saját részemről imádom a történeteidet és szentem folytasd! Hiszen ha nem lesznek együtt akkor is jó! Igaz én is azt szeretem ha együtt vannak de mindenki csak ilyet ír, ez legalább megtudjuk mi lenne ha nem lennének együtt.
Kicsit még szenvednek de annál jobb lesz a végén ha újra egymásra találnak! Nekem ez a véleményem de ez csak egy vélemény...
( Egyébként én is olyan történetet írok a honlapomon amiben együtt szóval ez nekem is új lesz!)

borsy 2009.03.04. 15:20:32

szerintem is folytasd jó izgulni és várni, hogy lesz majd a happy end..mindig ezen gondolkozom szóval folytasd kíváncsi vagyok :D

tűzliliom. 2009.03.04. 15:26:37

Asszem nem lesz meglepetés, amit írok:D

Én azt gondolom, hogy egy történetnek meg kell hagyni, hogy a maga útját járja, és nem lehet befolyásolni azt,, max. terelgetni, de azt is csak az írójának és neki sem mindig sikerül...

És hiába vágyunk mindannyian a boldogan éltek, míg meg nem haltak-ra de ez azzal jár együtt, hogy megerőszakoljuk magát a sztorit, mert ez ugye szinte lehetetlen, rögtön a történet kellős közepén.
Ráadásul egy könyvben sem az olvasók döntik el, hogy mi legyen a történés fonala, a cselekmény hogyan bonyolódjon, milyen konfliktusok legyenek egy történetben.
És olyan történet meg nincs, amiben ne lenne semmi, ami rossz, amiben ne lenne szenvedés....ez a menete a dolgoknak, még ha happy end is a vége előtte semmiképp nem lehet nagy boldogság, mert akkor lapos lesz és unalmas...és ki hallott már olyat, hogy minden happy és minden rózsaszín???és még izgalmas is:DD????

Persze, hogy nem akarjuk Edwardot szenvedni látni, mert annyira szeretjük őt, (bár megjegyzem, nekem bejön, hogy most kevésbé jófiú, mert ugye azért ő még is csak egy vámpír, és mint ilyen ragadozó, így nekem tetszik, hogy egy kicsit beleláthatunk a vadabb részébe is...izgalmasabb:D) én speciel még Bellát sem, mert ugye én kedvelem őt is:D
De ezek a dolgok jót tesznek egy karakter fejlődésének, mert ahogy a cselekmény megy előre, a karaktereknek fejlődniük kell....akárhogyan is...de ez így van.

Úgyhogy az én véleményem az:
Ha olvasni akarjuk még a T.E-t akkor hagynunk kell Audryt, hogy ő határozza meg a cselekmény szálát, menetét, ritmusát, és bízni benne, hogy a végén minden jóra fordul majd:DDD

Üdv mindenkinek:D
Tűzliliom:D

helga951215 2009.03.04. 15:50:18

szia,
nagyon jó a történet, szerintem folytasd, engem személy szerint a történet érdekel, ne az hogy legyen végre happy-end. csak így tovább nagy izgi, és nagyon ügyse vagy, és mikor lesz az Utolér a múlt kövi része?

Jorand 2009.03.04. 16:01:25

Folytatás...folytatás...folytatás...folytatás...bármi áron! Szerintem mindenki így gondolja, mert ha happy lenne az egész, akkor fele ennyire sem lenne izgalmas, és akkor fele ennyien sem olvasnánk! Szerintem azok a hozzászólók, akik sajnálták Edwardot, akik bíznak benne h majd egyszer újra együtt lesz Bellával, azok sem úgy gondolták h most és mihamarább...Mert ha így lenne, akkor valóban nem lenne értelme a folytatásnak...Engedd szabadjára a gondolataidat, érzéseidet...szerintem ide bármi belefér ami kipattan a fejedből, mert eddig is minden egyes rész FANTASZTIKUS volt és IMÁDTAM, IMÁDOM...ÍGY TOVÁBB...

Drusilla1985 2009.03.04. 16:23:47

Csatlakozom az előttem szólókhoz, folytasd, ahogy a te képzeleted diktálja. Személy szerint szeretem a vívódást. Sokkal izgalmasabb így a történet, mintha most hirtelen minden boldog véget érne. Úgyhogy én még szeretnék sok-sok fejezetet olvasni tőled:)

meszilvi 2009.03.04. 16:46:10

SZia Audry,

Nekem nagyon tetszenek a történeteid, és nagyon izgalmas ahogy írsz. Elnézést, az előző részekhez mindig lemaradt a kommentem, mert gyorsan elolvastam őket hogy nehogy lemaradjak, de időm már nem volt itt a munkahelyen választ írni, aztán meg bevallom hősiesen hogy elfelejtettem :(

Én szívem szerint azt javasolnám, hogy írd meg mind a két lehetőséget, mert mind a két lehetőség engem nagyon érdekelne, és szerintem ezzel nem vagyok egyedül. :) Persze mindannyian szeretünk izgulni is meg már szeretnénk a happy endet is. :) Viszont rajtad is nagy a nyomás, hogy akkor hogyan miképpen írd meg stb.
Elnézésedet kérem, meg kérlek hogy ne haragudj meg ezért az ötletért hogy én mind a kettőt javasolnám, mert tudom hogy ezzel neked lenne többletmunka, viszont nagyon szeretem olvasni a történeteidet, nagyon jók, nagyon szépek és eszméletlenül izgalmasak, úgyhogy sorry azért hogy kicsit önző szemléletmódot választok, hogy minél többet olvassak tőled :)
Viszont ez a te ötleted, a te történeted, és azt hiszem hogy igazából itt neked van a legnagyobb jogod eldönteni hogy hogyan folytasd a történetet, független attól hogy az népszerű lesz vagy esetleg nem annyira. de ahogy nézem a kommenteket, ettől nem kell tartanod, mindenkinek az a lényeg hogy még olvashassa a történetet. :)
Bárhogy is döntesz, én mindig el fogom olvasni őket :)

Sütimi 2009.03.04. 16:47:06

Szeretnék folytatást...olyan romantikusat, izgalmasat, szépet, borzalmasat, borzongatót...olyan audrysat:-)))) Kishölgy, tiéd a pálya ...meg az alkotói szabadság:-))))))))))) várom a folytatást!!!!

bee20 2009.03.04. 17:09:14

Szia Adry!

Eddig csak olvastam az ide felkerült elképzelt folytatásokat. Ötletesek , kreatívak egyszóval nagyon jók. :)

Szerintem mindenkiben felvetődik a kérdés amikor elolvas egy meseszerű történetet, aminek az a vége, hogy boldogan éltek amig meg nem haltak (persze ez vámpir vonatkozásban más), hogy mi van azután.

Szerintem Audry mindenképp írd meg azt, amikor nem minden happy és rózsaszín. Szóval ami már egy kicsit életszerű. Bár hogy is döntesz én mindenképp olvasni fogom a történeteket, mert mint már írtam nagyon jók . További sok kreatív gondolatot. Bee.

noncsiii 2009.03.04. 17:12:16

Én is csatlakozom az előttem szólókhoz. Én a folytatásra szavazok, és egyáltalán nem bánnám, ha nem happy end lenne a vége!! Várom a folytatást!!! :D

hucak 2009.03.04. 17:21:58

Szia Audry!

Csatlakozom az előttem szólókhoz:

A FOLYTATÁSRA SZAVAZOK!!!

A történetnek úgy kell alakulnia, ahogyan azt te már megálmodtad! Ha esetenként szomorúságot is érzünk az csak azért van sztem, mert mindannyian szeretjük Edward karakterét, és azt is akivel azonosítjuk!
Remélem, hogy még sokat olvashatok tőled!!!

Hucak

Esztytoth 2009.03.04. 17:31:32

Szia!
Először is remélem nem sértő amit mondok....
Szóval én a folytatásra szavazok, mert nagyon érdekel, hogy te hogy képzelted el! Azért is szavazok a folytatásra, mivel én már elég rég óta úgy olvasom a T.E.-t, hogy ez nem a TWILIGHT igazi folytatása, ezt egy másik történtként kezelem!!!! Szóval szeretném, hogy folytasd!

vadocq 2009.03.04. 17:42:33

Hali !
Ez a te gyermeked mi nem mondhatjuk meg, hogy nőljön fel te terentetted mi csak reménykedhetünk de ne a mi vágyainkat vedd figyelembe az nem számít.Alkosd úgy, ahogy te szeretnéd de FOLYTASD kérlek szépen .
Tudod, hogy minden szavadat szeretem .
Puszi.

haley. 2009.03.04. 17:50:06

folytatásra szavazok. :D
ahogy elképzelted az elején, ennek a sztorinak úgy kell véget érnie.
kell valami új és érdekes :D ..mármint ha a sok Twilight ff-t nézzük.

lauryka 2009.03.04. 18:01:27

Szia Audry!
Nekem nagyon tetszenek az írásaid és amióta rá találtam erre az oldalra "folyton" itt vagyok és olvasom az írásaid!!
Folytasd, mert érdekes és nagyon jó... !

zitt2 2009.03.04. 18:02:30

szai légyszi legyen boldog vége...ennyi szenvedés után megérdemlik. De írhatnád ezt jónak és egy hasonló alapu csak kicsit más sztorit meg máshogy fejeznéd be. csa ennek legyen boldog a vége...

zitt2 2009.03.04. 18:03:43

@Luk!: mi a honlapod címe?

Dyacica 2009.03.04. 18:19:51

Szia Audry!!

Fúú én már nem is tudok mit mondani mert a többiek már előttem szinte mindent elmondtak!:):):)
Én is csak azt tudom mondani hogy folytasd a te belátásod szerint!Neked kell döntened és valószínű hogy az elején már egy "vázlat összeállt gondolatban"(bocsi a hülye megfogalmazásért)!
Szóval bárhogyan is folytatod nekem mindegy hogy milyen lesz mert mindig nagy örömmel olvasom az újabba részeket még ha abban Edward nagyon szenved is egyes részekben!!
Szóval így tovább én csak gratulálni tudok!!:):):):)

anika_27 2009.03.04. 18:24:08

jajjj..... én annyira hajlok a boldog befejezés felé... de úgy megkedveltem a Satine- Edward- Dante hármast.... nincs olyan arany középút lehetőség, hogy még jó sokáig folytatod és majd csak akkor lesz happy end??? én mindenképpen a hosszú folytatásra szavazok, nagyon megfogott a történeted. Ugyan az elején azt írtad, hogy nem vagy Stephenie Meyer, de szerintem nagyon is megközelíted a szintjét. Minden elismerésem, nagyon szépen írsz. :))

Emmett 2009.03.04. 18:33:04

Szia Audry!
Szerintem nem is kérdéses mire szavazok. Lehet fórumon párszor volt olyan, hogy reméljük nem nyírod ki Edwardot, vagy hogy ugye nem jön össze Satine-el, de egyáltalán nem akartunk ezzel befolyásolni, és szerintem mindenki nevében mondhatom, hogy úgy szeretjük a T.E.-t, ahogy van, és ahogy te megálmodtad.
És ha úgy írod meg, hogy a végén mindenki meghal, engem az se érdekel, ez a te történeted, és mi vagyunk a hálásak, hogy megosztod velünk.
Nem minden történet végződhet jól, ha vkinek nem tetszik ne olvassa, minden könyv happy end-el végződik, és én nagyon örülök neki, hogy van végre egy olyan, amit nem lehet mással összehasonlítani.
Ha boldog vége lesz, ha nem, nem érdekel, mindkettőnek örülni fogok, mert tudom, hogy ez a szívedből jött, téged szeretnélek látni a történetben és nem az olvasók kívánságait.
Azt meg hallani sem akarom mégegyszer, hogy nem érdekel senkit a T.E.!! Nem értem honnan szedted ezt a hülyeséget. Személy szerint ha nem lennék tagja a fórumnak és nem lennék admin, akkor is minden nap feljönnék megnézni van-e már új fejezet, mert 2-3 napnál tovább már elvonási tüneteim kezdenek lenni, és nem azért, mert már húú de várom a végét és a rózsaszín felhőket.
Na nem. Mégegyszer mondom, én TÉGED, a te gondolataidat szeretném látni/olvasni.
Észre fogom venni, ha nem úgy írsz, és akkor szomorú leszek. :(
Azért ilyen jó a storyd, mert nem a hagyományos úton mész, ahol mindenki boldog és kiscicák és színes buborékok, az úgy tök unalmas lenne, lehet nem is olvasnák ennyien, ha olyat írnál mint mindenki más.
Szóval a folytatás mellett vagyok én is.
De bárhogy is lesz, mindenféleképpen el fogom olvasni, mert Audry történet csak egy van, és nincs egyenlőre vége, ha rövid jön, ha hosszú, már most tombol a tömeg: FOLYTATÁST!!
Sok puszi!!
Emmett

Luk! 2009.03.04. 18:36:27

@zitt2: Szia a címem Edwardom.mlap.hu
a történet még nagyon kezdetleges még csak most kezdtem az írást szóval nem túl jó de azért remélem tetszeni fog!
Szia

Futótűz 2009.03.04. 19:06:21

Szia!

Mint az előttem szólók én is csak csatlakozni tudok ahhoz, hogy a történet a te elképzeléseid szerint folytatódjék tovább. Te vagy az író, a történet szülője, szép is lenne ha minden író változtatgatná a storyt a rajongók kénye kedve szerint... :)
Teljesen mindegy, hogy hogyan alakítod Edvard, Bella és a többi szereplő életéd, akik eddig olvasták nem fognak cserben hagyni! :)

Kitartást és sok sikert kívánok a jövőre! :)

szeszy 2009.03.04. 19:07:55

Szia, én is olvsom a T.E-t de csak most írok először. Nekem az a véleményem, hogy te úgy írd a történetet, ahogy neked tetszik!!! (annak ellenére hogy minden résznél azt várom, mikor kerülnek össze a kedvenceim újra, én nekem jobban tetszene, ha Bella és Edward együtt harcolnának valami gonosz ellen, mint a Breaking Dawn-ban.. ha értitek mire gondolom, nem akarok spoilerezni, )
Szóval, ez a te történeted, és úgy jó ahogy megírod, ilyenkor nem lehet erőltetni... nekem vannak dolgok ami a twilight sagában nem tetszenek...(főleg a jacobos részeknél), de a történet úgy tökéletesen szuperjó, ahogy Stephenie megírta :P

Remélem folytatod a történetet, és azt is remélem, hogy B&E együtt leszenk megint, és akkor együtt harcolnának...( vagy csak reménykedem...). Mindig várom a fogytatást, és ha tudnád,, hogy milyen máshogy folytatnám, és hogy mennyire meglepnek a te izgi és fordulatos folytatásaid... el se hinnéd... :D és hogy mennnnyire jók :)
pás

cabian 2009.03.04. 19:10:24

Figyike!Szerintem az előttem írok már megválaszolták de azért még én is fűznék hozzá valamit!
Folytasd ez nem kérdés!Úgy ahogy neked jóó!És eltervezted!De azért egy jóó kis Happy end a LEGESLEGvégén az jóó lenne!
Nagyon izgalmas és érdekes ahogy eddig alakultak a dolgok és remélem ennyire izgalmasak lesznek a további részek is!
És ha a végére kitalálsz valamit boldogat az lesz a csúcs!
Szal rajtad a sor és ne tétovázz FOLYTASD mert már tisztára nem bírok magammal alig várom hogy tudjam tovább olvasni!:D
Hajrááá!!

sylla 2009.03.04. 19:16:52

Szerintem is nagyon jó lenne a folytatás !!! Mindenképpen ! Kell az izgalom és szerintem tényleg hihetetlenül írsz ..és WoW ! Szerintem is úgy folytasd ahogy neked jól esik,aztán elég az ha majd a LegLegLeg végén jönnek össze! (ami remélhetőleg még jó messze van) :P Szóval : Gyerünk várom a folytatást már alig férek a bőrömbe :P !!!

kicsi_napsugar 2009.03.04. 19:24:48

Szia. Egyértelmű a kérdésedre a válasz! Folytasd! Remek ez a történet, és fantáziadús! Teli meglepetésekkel, és váratlan fordulatokkal! Lehet, hogy nem mindenkinek tetszik az, hogy most épp nem az önfeledt boldogságról írsz, hanem arról, hogy milyen az, hogyha Edward és Bella elszakadnak egymástól. Másrészt pedig hogyha valakinek nem tetszik akkor az ne olvassa!:)Én nagyon fogom várni a folytatást, és az előttem szóloókhoz csatlakoznék, hogy ne hagyd abba!További sok sikert!

KKitti91 2009.03.04. 19:46:42

Természetesen folytasd!! Az előttem olvasott okok miatt:)

melinda4 2009.03.04. 19:47:49

Szia Audry

Én arra szavazok hogy folydasd.
Vagy azt is meg csinálhatod hogy vagy 20 fejezetett írhatsz ésa végén egy happy end.
Léci ír még!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Szia

orszolia 2009.03.04. 20:05:47

sztem neked sikerülne mindenből kihoznod a boldog véget szóval nem muszály 5 6 fejezet után abbahagynod írd még jó sokáig és ahogy az előttem álló is mondta a végén összehozod őket;)újra.. :P

LauraL 2009.03.04. 20:26:15

Kedves Audry!

Ismered a véleményem az írói szabadságról! Ez a Te történeted elsősorban.
Írd meg úgy, ahogy megjelenik a szemed előtt!
Ha Bellával akkor Bellával, ha nélküle, akkor nélküle!
Hidd el, úgy lesz jó, mert úgy kívánja "megszülni" az írói vénád!
Bárhogy döntesz, én el fogom olvasni, de jobban örülnék, ha a saját elképzelésed szerint alakítanád!
Köszönöm az eddigi részeket! Sok örömet okoztál velük!

Ewelin 2009.03.04. 21:01:22

Szia nekem eddig nagyon tetszik a történet és örülnék neki ha folytatódna de úgy izgibb lenne ha te döntenéd el hogy legyen hogy ne tudjuk előre :D

Audry 2009.03.04. 21:58:06

Kedves mindenki!

Köszi, hogy ennyien leírtátok a véleményeteket, igazán hálás vagyok érte. Egy kicsit elbizonytalanodtam, hogy érdemes e még folytatni, de úgy látom, hogy egyelőre igen. :D Akkor a többségre hallgatva marad az eredeti verzió. Legkésőbb szombatig próbálom befejezni a soron következő fejezetet. :)

Blanco17 2009.03.04. 22:01:16

Szia!Pár hete hallottam erről az oldalról h néhányan történeteket írnak a folytatásról persze rögtön rákerestem és hát akkor már kb a 14. fejezetnél tartottál.Egyszerre olvastam el az összeset és naon tetszett az a csavar a töridben kicsit fejbevágot de irtóra tetszett.Hogy han folytatod arről sztem neked kell döntened ígyis-úgyis jó de inkább folytasd a főhősök szenvedése árán is mert hiányozna az érzés mikor feljövök az oldalra és azért drukkolok h legyen új fejezet!!!:)

Blanco17 2009.03.04. 22:03:59

Audry jól döntöttél!!!!Köszi imádlak!!!!!Hajrá csak így tovább!!!!!XD

hucak 2009.03.04. 22:44:43

@Audry: KÖSZÖNÖM!!!
KÖSZÖNJÜK!!!

LauraL 2009.03.05. 00:41:57

@Audry: Nagyon örülök! Várom a szombatot! :)

Wixy-Tori 2009.03.05. 02:46:30

Sztem is jó a történet... nagyon jók a csavarok benne... és az hogy teljesen új megvilágításba van :D Télleg szomorú hogy így megkínzod szegény Edwardot... de a főhösöknek ez a sorsa általábban :D Viszont én is nagyon örülök hogy úgy döntöttél hogy folyatod... és csak remélni tudom hogy a végén meg lesz a happy end is :D És a fő aggodalmam nekem is ez volt hogy nehogy kialakuljon vmi kapcsolat Satine és Edward között... :D Sajnálnám szegény Bellát... úgy megszoktuk már... :D ...várom a folytatást... xD

melinda4 2009.03.05. 13:37:59

DE jó hogy folytadod Audry léci ad már meg a e-mali címed
remélem hogy még sok minden csinálsz szuper hogy folytadod
szia

Luk! 2009.03.05. 16:16:21

Köszönjük!!!!annyira jó hogy folytatod!!!!!!!!!!!

Audry 2009.03.05. 16:22:52

@melinda4: Szia. Két módon tudod velem felvenni a kapcsolatot. Az egyik a kapcsolat menüpont alatti mail cím, de ha a privátomra vagy kíváncsi, akkor lépj be a fórumra, keresd meg egy hozzászólásomat, és ott katt a nevemre. Akkor a privát címemre kapom a mail-t :).

Ametys 2009.03.05. 21:38:09

@Audry: Ennek felettébb örülök/örülünk, mert, ahogy elnézem, minden bizonnyal nem vagyok ebben egyedül :) Köszönjük!
Ja és van pár újító ötletem, ha kifogynál belőlük, amit kötve hiszek, de azért ha érdekel, akkor szólj és e-mailben leírom :)

Ludmill 2009.03.06. 14:13:52

FOLYATÁÁÁÁÁÁS,egyértelmű:)
Esztytoth...már itt is:D

Kittike1986 2009.03.06. 17:31:14

Folytatáááááááááááááááás:D igen igen igen az kell :D:D
süti beállítások módosítása