Változások

2009.03.16. 15:26

Sziasztok!

 

Először is, mint láthatjátok új dizájn van. Ennek az az oka, hogy a régi nem egyedi, hanem egy alap sablon, vagyis bárki beállíthatja, akinek a blog.hu-n van oldala, és úgy éreztem, hogy a blog már megérett egy egyedi külsőre, ami csak nekünk van. Remélem tetszik.

A régi szavazás egyelőre eltűnt, ez azért van, mert karbantartják az oldalt. Nem tudom meddig tart.

A hírek közé Tűzliliomnak köszönhetően bekerült a GQ magazin cikkének teljes fordítása. Elég érdekes, mindenképpen olvassátok el. A tizenkilenc kávénál kicsit kiakadtam, de hát ez van :). Ezenkívül betettem egy Facebook toplistát, amit szintén a Hírek között találtok. Érdemes megnézni hogy áll a Facebook-on a Twilight :D.

Reményeim szerint lesz majd új történet is, még tárgyalunk a szerző(k)vel. TE folytatás még nincs, mivel most a dizájnra ment el az időm, de hamarosan lesz. Nikita még mindig beteg, úgyhogy az "Utolér a múlt" folytatására is várni kell még.

Végül beteszek egy szavazást az új dizájnnal kapcsolatban, légyszíves nézzétek meg, és mondjatok véleményt. Akár kommentelhettek is hozzá. Ahogy jól esik.

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://edwardcullen.blog.hu/api/trackback/id/tr921005587

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása