SZABÁLYZAT

2009.03.22. 15:36

Azok kedvéért, akiknek elkerülte a figyelmét az a kőkemény 3 szabály, amit felállítottam a fórumozással kapcsolatban, bemásolom még egyszer. Remélem utoljára!

 

Ha szeretnél részt venni a fórum hétköznapjaiban, akkor szívesen látunk, amennyiben betartod az alábbi néhány szabályt!!!!!!!!!!
 
Először is, kérjük, hogy ne Spoilerezz, ne írj olyan dolgokat, amik mások számára elárulják a könyv eddig még ki nem adott részeinek tartalmát, kivéve a kifejezetten erre a célra létrehozott topicokat.
A könyvek fordításával és azok terjesztésével nem foglalkozunk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ha valaki ilyen kéréssel ír a fórumba, töröljük a hozzászólását. Ha még ez sem elég, akkor a szabályszegés kitiltással jár!
  A fórumon tilos a káromkodás, sértegetés, és minden törvénybe ütköző tartalom terjesztése, emellett tilos mindenfajta emailcím nyilvánossá tétele!!!!!
 
Az oldal azért jött létre, hogy nyugodt körülmények között tudjunk beszélgetni. Aki ezt megzavarja, vagy bármilyen módon akadályozni próbálja, azt az adminok el fogják távolítani.
 
Köszönjük a megértéseteket.
 
A szabályok betartása mellett bárkit szívesen várunk, aki egy jó kis beszélgetésre vágyik.

A bejegyzés trackback címe:

https://edwardcullen.blog.hu/api/trackback/id/tr201018170

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ancsíííta 2009.03.22. 20:09:36

Szia Audry!
Nemrég találtam rá az oldalra de már most telljesen oda vagyok érte:D! Szinte minden szomórú résznél könnyeket csak a szemembe:)! Fantaztikusan írsz meg persze a többiek is:)!Csak egy dolog nem tiszta telljesen: vannak olyan történetek amik, Twilight Extra néven jellenek meg, és olyanok is, amik Utoér a múlt-ként. Az a nem tiszta, hogy ezek egymásból következnek, vagy külön részek? Csak így tovább:)!!

KKitti91 2009.03.22. 22:15:16

@Ancsíííta: Szia:)
Megmondom neked mit nem értesz.A Twilight Extra és az Utolér a múlt az két külön történet:)

Audry 2009.03.22. 23:28:30

@Ancsíííta: Igen. Az utolér a múlt az Nikita története. A Twilight Extra az enyém. Semmi köze egymáshoz a kettőnek :)
süti beállítások módosítása