Topicok

2009.04.13. 06:00

Kedves Mindenki!
 
 
   Először is ezúton szeretnénk nektek kellemes húsvéti ünnepeket kívánni a blog minden szerzője és adminja nevében!!! :DDDD Köszönjük, hogy nyomon követitek fejezetről-fejezetre a történeteinket. Igazán hálásak vagyunk érte.
 
   A fórumon létrehoztam néhány új topicot. Egyrészt a galéria meg fog szűnni, helyette a képek nevű topicban lesznek a feltöltött fotók. A topic-ot itt találjátok: 
 
 
 
 
 
   Emellett létrehoztam minden történetnek egy topicot. Nekünk, mint szerzőknek nagy segítség lenne, ha leírnátok a véleményeteket. Ha tudjuk miről mit gondoltok, nekünk is könnyebb lenne írni. Másrészt jó volna látni, hogyan viszonyultok egy-egy szereplőhöz, magához a cselekményhez, hozzánk, mint szerzőkhöz. A három topicot itt találjátok:
 
1. Utolér a múlt: 
 
 
 
 
 
2. Éjféli szemek: 
 
 
 
 
 
3. Twilight Extra: 
 
 
 
 
 
 
   Ha a bloggal kapcsolatban van bármi gondotok, észrevételetek, kérdésetek, vagy mondanivalótok, azt itt jelezhetitek felénk: 
 
 
 
 
 
 
   Hálás volnék, ha látogatnátok a topicokat, a visszajelzések által mi is jobban fel tudnánk mérni a történeteink hatását. Természetesen nem csak azért lenne ez jó, hogy felénk jelezzétek gondolataitokat, de egymással is meg tudnátok beszélni a történeteket, és nem kéne más fórumon csevegni róluk. Csak mert most úgy látom, hogy másutt beszélitek meg mit gondoltok, ami nem baj, csak így mi nem látjuk, és nem is tanulunk belőle J, pedig egyikünk sem profi író, így mindannyiunknak van még mit fejlődni, hogy minél jobb fejezeteket tudjunk összehozni :D.
 
Na nem húzom tovább az időtöket.
 
További szép napot mindenkinek: Audry

 

Szerző: Audry

Szólj hozzá!

Címkék: egyéb

A bejegyzés trackback címe:

https://edwardcullen.blog.hu/api/trackback/id/tr211061860

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása