Egy újabb cikk, ami kihozta belőlem az idegbaj enyhe (talán nem is olyan enyhe) tüneteit. Laura volt olyan kedves, és utólag még hozzátette saját gondolatait, amit dőlt betűvel szedve olvashattok. Megkértem, hogy az övével együtt közölhessem le az elemzést, mert úgy vélem, hogy tökéletesen kiegészítette saját gondolataimat. Egyébként már a cím is találó, a cikk tényleg "sokk"... (Teljes méretben a cikket a képre kattintva tudjátok leszedni...)
 
   Na szóval, először is ez egy pletykalap, tehát nem kell minden sorának hinni. Főleg nem a remek társas után, ami tanusította is számomra, milyen komoly szakemberek írják. De azért úgy gondoltam, szánok egy rövid kis posztot a dolognak.
 
   Szóval jöjjön a lázadó Pattinson :)
 
   Az első dolog, ami feltűnt, a "levággatta a haját, hogy bosszantsa a film készítőit" mondat volt. Azt olvastam ugyanis egy interjúban, hogy Robertnek csak azt tiltották meg, hogy kopasz legyen, azt nem, hogy levágassa a haját. Persze ehhez azt is figyelembe kell venni, hogy Robert hajlamos ellentmondásokba bonyolódni saját magával - erre nem egy példát tapasztaltam már -, szóval nem lehet tudni, mit is tiltottak meg neki valójában, és mi az, amit csak ő állít.
 
   Hogy mennyire unja a Twilight mizériát, az nem titok szerintem, és valahol érthető is. Adott egy 22 éves fiú, némi nem túl sikeres színészi múlttal (talán csak a Potter volt kicsit ismertebb film). Az élete a szokásos, semmi extra. Kicsit modellkedik, kicsit színészkedik, és él bele a világba. Piálni jár a haverokkal, zenélget és bulizik, ahogy sok korabeli fiatal. És akkor hirtelen gigasztár lesz belőle. A csajok visítozva tombolnak mindenhol, ahol megjelenik, azt akarják, hogy harapja meg őket, hogy vegye el feleségül mindet - ezt mintha tiltaná a törvény -, csináljon nekik gyereket. (Ha mindnek csinál, aki erre áhítozik, hamarosan minden második ember Pattinson lesz a földön. :PPP Nem baj, majd átcuccolnak a Holdra, és akkor lesz egy egész bolygójuk :PPP) Nem hiszem, hogy meglepő lenne bárkinek is, hogy ebből már elege van, ahogy azért azt se felejtsük el, hogy a sajtó miként bánik vele. Az egy dolog, hogy végig sem mehet az utcán, hogy tapintatlanul a képébe nyomják a kamerákat, mégha látszik is szegény fiún, hogy szeretne öt percig egyedül lenni, de még ki is cikizik a haja miatt, a féléksége miatt - ami cseppet sem meglepő jelen helyzetben, főleg, hogy alapjáraton sem egy bátor oroszlán a srác :D -, ráadásul ez sem elég, mert ha egy lány közelébe megy, máris kikiálltják, hogy viszonyt folytat vele. De ha épp nem megy senki közelébe, akkor meleg, mint a cserépkályha :PPP.
 
   A mindössze két jelenete van a filmben felirat már nevetésre sarkal, már csak azért is, mert ez elég régi infó, és azóta nem egy jelentet kapott már pluszban, főként rajongói nyomásra. (Jah, hogy tájékozóni kéne, mielőtt cikket írunk???) (Mondjuk ki, hogy mielőtt cikket kreálunk, mert ez nem írás. Ez már szinte mese-mese-mátka... Laura.)
 
   Nem tudom, hogy mi igaz a gázsi dologból, de most őszintén; pont az ő lóvéján fukarkodnak? (Én valahol azt is olvastam, hogy nevetségesnek találná a 12 millát annyi szerepért, amit kapott... Azt hiszem erre már hónapokkal ezelőtt azt nyilatkozta: hülyeség a 12 millás találgatás... De lehet, hogy az is csak kitaláció volt. Ezt én is olvastam egyébként...) Azért akárhogy is nézem, az Alkonyat miatta lett világsiker. A lányok érte mennek a moziba, nem az összecsapott, totál gyenge forgatókönyvért, és nem is a "remek" kameraállásokért, amikben csak az arcát nem látni, mert gyakorlatilag a szeme és szája közti részt "csodállhatjuk" csak a film felében, és ráadásul akkor is forog a kamera, nehogy egy percig is beleélhessük magunkat a cselekménybe. Én nem ismertem Robot az Alkonyat előtt, habár láttam a Potterben, de annyi maradt meg bennem, hogy volt benne egy helyes srác. Még annyira sem hozott lázba, hogy megnézzem a nevét a stáblistán (bocsi Rob, de őszinteségi rohamom van :P). Most viszont egy egész blogot szenteltem neki, és úgy fest, nem az én agyammal van baj, mert a világon elég sokan érezték úgy, hogy Rob megér egy blogot, vagy weboldalt.
 
   Ami az önbizalom hiányát illeti, azt nem tom ép ésszel felfogni. Azért per pillanat elég népszerű a világon, kicsit levonhatná már ebből a következtetéseket. De ez nem könnyű, amikor ő még mindig ugyanaz a fiú, aki eddig volt, és csak szájtátva nézi, amint a világ őrült kavalkáddá növi ki magát körülötte, és nem győzi kapkodni a fejét, és feldolgozni azt a sok "élményt", amit a film kapcsán tapasztal.
 
   Nem tudom, ki hogy van vele, de én nem szeretnék a helyében lenni. Bármit tesz is, bármit mond, bármit csinál, az már másnap az újságok hasábjaira kerül, vagy a neten indul útnak, ezzel is borzolva az amúgy gátlásos fiú egyébként sem túl stabil idegeit. (POMPÁS megfogalmazás!!!! Nagyon tetszik!!!)
 
   Azért azt megkérdezném, hogy tényleg nincs senki a környezetében, aki észrevenné, hogy miközben sztárstátusza egyre jobban ível a magasba, addig szép csendben tönkreteszi magát? Azért az egy óra alatt tizenkilenc kávé, a sok átdorbézolt éjszaka, és a ki tudja napi hány doboz cigi sehol nem egészséges. Főleg az ő korában :S. Ha bárkit is jobban érdekelne annál, hogy minél több pénzt szakítson belőle, talán kicsit leülnének vele, és megpróbálnák megoldani a lelki problémáit, merthogy vannak neki, az szinte ezer százalék. (Nem lehet, hogy készpénznek vesszük, amit olvasunk róla? De igen, amikor Tűzliliommal olvastunk erről, mi is azon morfondíroztunk, hogy hogy nem ugrik ki a szíve a helyéről ennyi kávé után :PPP Én elég sok kávét iszom. Azt is tejjel, de már a hatodik után szétszakad a gyomrom, ha 3 napig előtte 9-9-et iszom Gyűlölöm, hogy soha sem tudhatom, mi az igazságtartalma egy-egy cikknek! Van egy ismerős, igaz távoli, aki annak idején ilyen lapnál dolgozott. Mesélte, hogy készül egy ilyen cikk... Kiábrándító!)
 
   Végül még talán annyit fűznék hozzá a cikkhez - bár közben erősen elkalandoztam, amiért elnézést kérek -, hogy aligha hiszem, hogy a kollégáinak elege lenne belőle, már csak azért sem, mert együtt jár velük sörözni. Na most én csak magamból indulok ki, ha nem bírok valakit, akkor nem csinálok vele közös programot a szabadidőmben.
 
   Az a legnagyobb bajom ezekkel a cikkekkel, hogy abszolút nem törekednek a tényszerűségre. Ha ma elkezdem terjeszteni a neten, hogy Robtól van gyerekem, holnap már eme rendkívül hiteles újságok is leközlik majd, anélkül, hogy utána járnának, van-e egyáltalán gyerekem. A világon sehol sem divat már a tényszerű újságírás. Ha nincs hír valakiről, akkor kreálni kell, és közben az ember, akinek az életét szépen lassan hazavágják, már csak egy eszköz lesz a lapszám növeléséhez. Senkit sem érdekel, ha a sajtó okozta nyomást nem bírja elviselni, ha holnap drogokhoz nyúl, és néhány év múlva túladagolja magát. Az sem baj, arról is lehet írni, aztán majd lesz valaki más, akivel előről kezdik. Rob éppen úgy mint bárki, könnyen pótolható veszteség lesz, és a sajtó mossa kezeit, ahogy máskor is. (lásd Diana hercegnő...)
 
   Szóval amíg mi örülünk egy-egy lesifotónak, vagy rohanunk megvenni ezt a sok szemetet - amit újságnak álcáznak -, egyszer elgondolkozhatna azon a társadalom, hogy a színészek is emberek, és bizony vannak érzéseik, van magánéletük - amit illene tiszteletben tartani -, és van családjuk, akik számára épp olyan megterhelő ez a zűrzavar, mint maga az érintett számára. Úgy gondolom, hogy amint egy színész kilép a forgatásról, amint végetér a kötelező rendezvény, ahol meg kell jelennie, és kilép az utcára, már csak egy ember lesz, épp olyan, mint bárki, hiszen neki a filmezés pont úgy csak a munkája, mint másnak a könyvelés, vagy a buszvezetés. Kíváncsi lennék arra, hogy az újságírók és fotósok mit szólnának hozzá, ha minden lépésüket kamerával követnék, ha minden cselekedetüket leközölnék a lapok, ha soha nem csinálhatnának semmit anélkül, hogy ezren figyeljék őket. Fel lennének háborodva. Szeretném látni, ahogy ezeknek az embereknek a magánéletét ízekre szedik, a családját meghurcolják, az életét pokollá teszik. Mert ők ezt csinálják másokkal. Szomorú, de ez a valóság, és mi elnézően mosolygunk hozzá, megvesszük a szennylapokat egyetlen kép miatt, és elolvassuk a hazugságokat, sőt, el is hisszük őket... Nem mi vagyunk a hibásak ezért... De akkor ki is a felelős???
 
 
 
   Előre leszögezem, senki érzéseibe nem volt szándékom belegyalogolni, és senkit nem kívántam bírálni (na jó, talán a firkászokat és fotósokat igen), csak szerettem volna elmondani, amit gondolok a témát illetően, mert bár nem feltétlenül konkrétan ehhez a cikkez tartozik, de úgy vélem, hogy valahol majd minden újságra igaz.)
 
   Én még hozzátenném, hogy a cikken erősen érződik, hogy az írója, nem hogy nem tekinti EMBERNEK Rob Pattinsont (végülis felkapott vámpír), de még utálja is. Eme nemes érzelem átitatja minden sorát, így már az alapok is hiányoznak a tényszerű cikkhez, hisz erős elfogultság hatja át.
Más! Nem hiszem, hogy az újságok hasábjain, vagy a hajával kéne üzengetnie... Ott van arra a levél, a fax, a telefon, e-mail, sőőőőt, ha úgy érzi belegázoltak a lelkébe, a hírnevébe, vagy bármi fontosba ami az ŐVÉ, akkor van jogi képviselő is! :D
Ott vall színt a cikk írója, ahol azt ecseteli, hogy is vágatta le Rob a haját. Ott állt, vajon mellette??? És azóta, hogy ez a rövidhajú kép elkészült, már láttuk, hogy elég vidáman elvan a New Moon forgatási képein a hosszú loboncával. Nekem úgy tűnt élvezi a munkát. Elég sok képen láttam, hogy fülig ér a szája... Ha így néz ki a „vámpírdurca” durculhatna rám is... :D Többet azt hiszem nem is tudnék hozzáfűzni ehhez a remek cikkhez! Brrrrr!)
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Az említett "durcás" Robert. :PPP

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Egyet értek Laurával, bármikor nyitva áll előtte az ajtóm, amikor "durcás" :PPP

Végül egy videó a tömeghisztériáról, amit említettem... Csak tisztelni és csodálni tudom azért, hogy képes minden alkalommal mosolyt erőltetni az arcára. Én valószínűleg vicsorognék, és morognék minden ilyen vinnyogó tinimasszára...

  

 

Szerző: Audry

14 komment

Címkék: elemzés

A bejegyzés trackback címe:

https://edwardcullen.blog.hu/api/trackback/id/tr441067848

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

vadocq 2009.04.19. 20:36:02

Minden szavával egyet értek és hiszem, hogy az összes mocskolodó újságírót és a vadászó paparadzókat is ide értve szitává kéne juggatni .

dzseni13 2009.04.19. 21:45:48

én is egyet értek veletek!

hucak 2009.04.19. 22:10:31

Egyet értek veletek!!!
Felsorakoztatnám az össze ilyen embert és sortüzet nyitnék rájuk... a folytatást a képzelőerőtökre bízom!!
na ezért nem veszek meg ilyen vackokat, mert csak feldühítenek! Szegény fiú, ha valami miatt kiakadhat, akkor azok az ilyen kreált hírnek nem nevezhető mocskolódások!!!!

Dahut 2009.04.19. 23:14:10

Audry... igazad van.

De ahogy mondják a jó hír nem hír. Ha azt írja, hogy Rob kurv@ra élvezi a forgatást, puszipajtás a többi színésszel, és a napi forgatás után sokszor együtt söröznek, dumálnak, zenélnek, zongoráznak, legóznak, tökmindegy, abban mi a szenzáció?
Szánalmas. És a tömeg ezért veszi meg, a botrányért, a szörnyűlködésért.
Panem et circenses - ahogy a régi rómaiak mondták.
Kenyeret és cirkuszt a népnek.

Remélem Rob van annyira egészséges lelkű, hogy ezt a sok sz@rkavarást túl tudja élni.
Igazság szerint az utóbbi időkben utánanéztem Robnak, szerepeinek, és azon kevés emberek közé tartozik, akik láthatóan képesek embernek maradni a hirtelen hírnév ellenére is - vagy megpróbálnak, ha hagynak nekik.

Tehetséges ember. Nemcsak színésznek, zenésznek és szövegírónak is - gondoljunk a Never Thinkre - egy remélhetőleg hatalmas és gazdag karrier előtt állva, amibe remélem nem fog belerokkanni.
Gondoljunk Heth Ledgerre. Ő nem bírta az egészet.
Rob nem félisten, nem vámpírmacsó, egy színész, egy sokrétűen tehetséges ember, aki nyújtott egy egyébként huszadrangú filmben egy olyan érzékeny alakítást, ami nem csak tiniket ragadott meg - nem igazán vagyok én sem hamvas tini korosztály. :-D
Mert el tudtuk hinni az érzelmeit, a gyötrődését, mert élményt nyújtott nekünk.

És van a világon egy csomó PIÓCA akik ebből élnek, hogy hülyeségeket tálalnak fel, ha nincs hír, botrány, kreálnak, hogy tényleg nem tud úgy rámosolyogni egy lányra, hogy azonnal ne kreálnának szaftos részleteket a viszonyukról.

Ez bosszantó, felháborító, és asszem - bár elég békés állatfaj vagyok - én is dagadtra pofoznám az ilyen barmokat. És a "harapjmegEdward"-légiót is addig meg nem értik, hogy VAN EDWARD AKI HARAP, ÉS VAN ROB, AKI ELJÁTSZA, HOGY Ő eDWARD AKI HARAP... Ez viszont azt jelenti, hogy tömeggyilkos lennék. Ennyi IQ-minusz embert.

Nem nevezem őket beteg állatnak, mert az állatokat szeretem...

Ehhhhhhhhhh.

D.

Audry 2009.04.20. 02:37:48

Igazatok van, furcsa állatfaj a firkász és a fotós, tisztelet a kivételnek...
@Dahut: Azért Heath kicsit más. Ő nem a sajtótól akadt ki, hanem azért, mert túl komolyan vett egy szerepet. De tény, hogy Rob elég lelkis ahhoz, hogy idővel felőrölje az idegeit ez a hisztéria. Ne legyen igazam! Kár lenne, ha az elvonón végezné...
Abban tökéletesen egyetértek, hogy a film miatta nézhető, de ezt már nem először mondom én se. Tényleg hitelesen alakított, lenyűgöző végig a játéka. Nem véletlenül akar mindenki egy külön bejáratú Edwardot otthonra.
Azt én sem tudom felfogni, hogy emberek annyira idióták legyenek, hogy ne tudjanak megkülönböztetni egy embert egy karaktertől, és külön szomorú, hogy annyi agyunk sincs, hogy lássák, hogy Robertet mennyire megviseli a visítozásuk. Nem tudom hányan láttátok azt a videót, amikor szembefordul a sikítozó agyatlan libákkal, és elordítja magát, hogy kuss legyen. És még akkor sem veszik a lapot. Vagy amikor befogja a fülét, és hangosan dúdolni kezd, mert annyira feszült és ideges, hogy így próbálja magát lenyugtatni. Ez nem normális viselkedés egy felnőtt férfitől, de totál érthető ilyen helyzetben.
Az ilyen degenerált tyúkokat elmegyógyintézetbe kéne zárni, és álló nap a fülükbe sikítani, hogy érezzék, hogy milyen teher ez a másik számára. Ha tényleg rajonganának Robertért, mint emberért, akkor nem hoznák folyton ilyen kínos helyzetbe, és hagynák élni, lélegezni, mert neki is szüksége van oxigénre... Végül is nem vámpír, csak egy szerencsétlen huszonéves fiú, aki ráadásul lelkileg amúgy sem teljesen okés. Alapjáraton sem...

Dahut 2009.04.20. 02:50:28

@Audry: Pedig de, ennyire idióták vannak.
Heath... Azért hoztam fel, mert az ő esete valóban iszonyatosan szomorú. Egy kitűnő színész, óriási lehetőségekkel maga előtt, és nem bírta. Annyira kitűnő volt, hogy egy szerep "felfalta". De anno ő is eléggé megküzdött az idióta rajongókkal.

Remélem Rob bírni fogja. Az a baj, hogy olyan alkat, olyan szerepekkel, amik tipikusan vonzóak az ilyen idióta "Edwardharapjmeg"pics@knak. Amúgy is jóképű, értelmes is, jó figurát bíztak rá, aki népszerű... Szegény.
Én sem szeretném, ha elvonón végezné. De a másik út sem feltétlenül szerencsés, de talán az lesz, amit több más színész is csinál. Elzárkózik mindenkitől - aminek az az ederménye, hogy paparazzik követik mindenhova, és valós hírek híján egyre másra születnek a barom cikkek...

Láttam azt a videót, basszus, és ÉN szégyelltem magam azok miatt a lököttek miatt.
Hogy lelkileg miért nem teljesen okés, azt nem tudom - ilyen mélyen nem mászom bele az élete történetébe.
De ezzel az üldözéssel mindenkit tönkre lehet tenni.

Remélem ő nem így lesz.
Kár, nagy kár lenne érte.

D.

Nomika86 2009.04.20. 07:49:39

Nagyon sok mindennel egyet értek lányok! Szinte 100%ig igazatok van! de arra nem gondoltatok hogy az ember miatt van ezek kitalált történetek? Ha sok idióta aki megveszi ezeket a lapokat nem lenne kíváncsi mások (híres emberek) életére akkor nem lennének ilyen lapok! de mivel megmerem kockáztatni, hogy világszerte milliók veszik és olvassák ez ilyen lapokat , továbbra is lesznek pletykák és fotók!


Nem rossz dolog hogy kiáltók egy nemes ügy miatt,de ezzel még nem fogják nem megjeleníteni az ilyen jellegű megnyilvánulásokat! Sajnos :(


Laural teljesen igazad volt hogy nem kedveli a cikk író Robert-et, nagyon megnyilvánul az írásában, szerintem nem újságíró vagy nem is tudom mivel az első szabály az újságíróknál hogy saját véleményt nem közlünk az olvasóval mivel az befolyásolhatja a "döntését" illetve az ítélő képességét.
Lehet hogy valami jó koma , barát a lap tulaja vagy szerkesztője vagy nem sorolom, hogy honnan szedhették :P


Bocsi ha nem nagyon érthető mit is akartam írni még korán van :P

Audry 2009.04.20. 12:24:22

@Dahut: Hát hogy lelkileg miért nem okés... Nem hiszem, hogy oké lenne az, ha egy fiú elsírja magát, ha egy percig csend van egy interjú közben, ha amíg beszél másokkal a földet nézi, stb... Elég sok olyat olvastam róla, aminek ha csak a fele igaz, akkor tényleg vannak lelki gondjai.

Nem szívesen szólok érte, de légyszi mellőzd a a kukaccal írt szavakat, mert a szabályzatban külön felhívtam a figyelmet a trágár szavak elkerülésére, mégha nem is egy másik olvasónak szánod is őket. :PPPP Köszi :DDDD

@Nomika86: "Szóval amíg mi örülünk egy-egy lesifotónak, vagy rohanunk megvenni ezt a sok szemetet - amit újságnak álcáznak -, egyszer elgondolkozhatna azon a társadalom, hogy a színészek is emberek, és bizony vannak érzéseik"... Ezzel pont arra céloztam, amit mondtál... :P

Szó sincs arról, hogy emiatt megjelenítik e, vagy sem az efféle cikkeket. Én csak leírtam a véleményemet. Nem gondolom, hogy ez bármi hatást válthatna ki az újságírói "társadalomban". :P És nem szándékoztam kiállni a jó ügy érdekében, csak felvetettem az aggályaimat a világ közömbösségével szemben. Ez csak a privát véleményem volt, amit megosztottam veletek...

Ma már sajnos egyre jellemzőbb az, hogy saját véleményt közölnek az újságok, sőt, a filmkritikák is eljutottak arra a szintre, hogy már el sem olvasom őket, mert azok sem tárgyilagosak. Vagy alaptalanul magasztalnak valamit, vagy minősíthetetlen módon szidják. Legalábbis úgy látom, ez a tendencia van terjedőben...

Dahut 2009.04.20. 13:43:31

@Audry: A kukacos szavak nagyon is finomak voltak ahhoz képest, amit magamban megfogalmaztam, de ahogy kívánod.

@Nomika86: Csak pont az felejtődik el, hogy szerencsétlen srác egy EMBER, akivel illenék emberként bánni.

Wixy-Tori 2009.04.21. 16:02:37

Hát igen... a média megint bizonyított... ez szánalmas!!! Szegény Robert! Szemét 1 dolognak tartom hogy a sajtó ilyen témákkal foglalkozik! Szerintem van Roberttel kapcsolatba nagyon sok olyan dolog, amit azért hagnyak ki a cikkekből, mert kevés benne a bulvár hír! Ez nem is lep meg!!! Robert nem nőzget úton útfélen, nem narkózik, ja és nem szerepelt 1 porno filmeben sem és stb. (báár ha szereplene azért megnézném xD) Tehát mit tesz ilyenkor a sajtó... csínál bulvár hírt!!! szegény Robot már minden szembejövő nővel összehoták, mint az a brazil vagy német vagy nem tom milyen modell!!! Megan Fox, Camille Belle, vagy Natalie Portman! Kiváncsi vagyok ki lesz a következő "nője" szegénynek. Amikor minden nyilatkozotában kijelenti hogy jelenleg nem keres barátnőt! De persze Robert hazudik... csak arra vár hogy rávesse magát a Hollywood-i csajokra!!! Tisztán léászik rajta XD ...ő pont olyan karakter. Aztán meg jöttek a különböző vádak arről hogy, nem mos hajat és nem fürdik és stb. pedig csak 1 ártatlan poént sütött el ezzel kapcsoaltba egy cikkben!!! És tessék kész is a leújjab búvár hír Mindenki kedvence Robert Pattinoson igénytelen címmel...!!! Szemét szennylapok! Ezért nem olvasok eggyet se, és ezután se fogok :@ Ennyit a Sajtóról!!!!

Ja a rajonás és a sikítozás... hát... Robot télleg sajnálom emiatt! És télleg le a kalappal elötte hogy ennyire bírja! Bár sztem ha ott lennék lehet h én is ott lennék köztök...sőt nem tom biztosra mondani azt se hogy nem én síkogatnék a leghangosabban xD ... nem tudom mi lenne a reakcióm... még nem láttam soha élőben... de ami késik nem múlik xD A lényeg ugyan az! Azért szorítunk neki hogy lehetőleg épségbe vészelje át ezt a tömeg hisztériát!!!! ♥Rob♥ kitartás! Itt sokan szurkolnak neked :P

Ametys 2009.04.21. 19:13:30

teljes mértékben egyetértek...
és egyébként meg a rajongásról és a sikítozásról: nem tudom mi értelme, és hogy egyáltalán mi készteti őket erre, de ez a tömeghisztéria a normális embert is kikészíti (pl. engem és gondolom nem vagyok ezzel egyedül). Meg egyébként is, a színészek/zenészek is csak emberek... emberek akiknek kicsit több a pénzük, mint az átlagnak és többet látjuk az arcukat a TV-ben. Lefogadom, ha a lesifotósok bevállalnák az arcukat akkor róluk is cikkeznének, szerintem némelyikük többet keres, mint egy színész, 1-1 képért milliókat kapnak...
a Bravoról meg annyit, hogy régebben vettem, de akkor is csak a képekért, mindig is baromságokat írtak (ahogy minden szennylap) és már évek óta nem veszem... a bosszantó az, ha kedvenc színészedről/zenészedről hülyeséget írnak, és számodra nyílvánvaló, hogy baromság, de mások beveszik...

Ametys 2009.04.21. 19:45:35

@Wixy-Tori: hát ha pornófilmben nem is, de nem rég jött/jön ki az új filmje ami egy életrajzi dráma, Little Ashes (Kis Hamvak) címmel, melyben egy biszexuális francia festőt alakít, és pontosan nem tudom, hogy hány pucérkodós jelenete van, de van egy rész, amikor meztelenül áll a tükör előtt, férfiasságát a lába közé szorítva (gondolom lánynak akart látszani, vagy vmi hasonló), a másik pedig amikor épp egy férfival próbálkozik kutyapózban (állítólag), a másodikban nem vagyok biztos, mert nem láttam a filmet, csak olvastam róla (és hát miben lehet hinni ebben a világban...), de az elsőt képek bizonyítják...
állítólag Robert is megmondta, hogy ez a film nem épp 13 éveseknek készül... még szép, ezt a filmet érteni kell, nem egy komédia néhány silány poénnal, és nem is épp romantikus film...
youtube-on megtekinthető a trailerje... de a kommentek, amiket írtak néhányan...
néhányan azt állítják a film által, hogy biztos Robert Pattinson is homoszexuális, néhányan azt írták, hogy a homoszexuálisok milyen szexiek, néhányan csak Rob Patt-ra írják, hogy milyen szexi, és szerencsére néhányan azért megvédik őt, miszerint ez a színészet, és ő ezért színész (mennyire igaz)

Diszi 2009.04.21. 21:06:09

Jajj. Sziasztok. A cikk (persze amit ti írtatok)nagyon jó lett. Robertnek már biztos úgy hiányzik a hírnév meg a sikítozó lányok mint egy púp a hátára... Megértem őt. De én azért rendesen kitapétáztam vele a szobám falát. És az új filmjét mindenképpen megnézem. Sok sikert, az oldalad nagyon jó!!

Dyacica 2009.04.22. 18:29:24

sziasztok!
én nem is tudok már mit ide írni hiszen mindent leírtatok amit csak lehetett!!
100%-ig egyetértek veletek!!
nem tudom,hogy az olyan újságíróknak paparazzóknak hogy van nyugodt lelkiismeretük amikor ilyen szemét és undorító cikkeket írnak az emberekről!
amugy én még nem láttam azt a videót,ahol Rob elordította magát!valaki belinkelné!
de én már nem is csodálkozom rajta,hogy ilyet csinált!
minden olyan ember akiből "sztár" lett más és máshogyan éli át azt hogy híres!
valaki megmarad normálisnak valaki beképzelt lesz valaki visszahúzódik stb...
de sajnos valaki meg annyira stresszes lesz hogy tényleg kezd beleőrülni.....
ha nem érthetően írtam le akkor bocsi!sietve írtam "egy tanulási szünetben"!!:)
süti beállítások módosítása