Fejezet csere

2009.05.16. 10:01

   Tudom, hogy Nikita fejezetét vártátok, de arra még várnotok kell három napig. Remélem túlélitek. :) Nikitának ez lesz az utolsó fejezete, persze ez nem azt jelenti, hogy soha többé nem folytatja a történetet (oké, most lehet levegőt venni, és megnyugodni :P), csak azt, hogy vizsgaidőszak van, és első a suli. :) Szóval Nikita most tart egy kis szünetet. De ne csüggedjetek, ez nem jelenti azt, hogy ritkábban lesz frissítés. A három naponkénti friss meglesz, egy új sztori kerül fel az "Utolér a múlt" helyére. A helyzet az, hogy ez nem Twilight-os történet lesz, bár Edward Cullen a főszereplője. Bővebben majd egy külön posztban olvashattok a dologról.

   Most viszont senki idejét nem rabolom tovább, nyomás Laura EXTRA HIPER SZUPER történetét olvasni. :))) Ezt kábé minden fejezete után elmondom, de szerintem ez eddig a legjobb. Huh, most már ki kell találnom valami mást, de tényleg. :P Minden fejezet übereli az előzőt.

Na tényleg befogom. :DDD

Kellemes olvasgatást és további szép napot: Audry!

Szerző: Audry

2 komment

Címkék: egyéb

A bejegyzés trackback címe:

https://edwardcullen.blog.hu/api/trackback/id/tr971124334

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

lol77 2009.05.17. 18:26:06

sztem legyen egy olyan kérdés.kinek mék a kedvenc története?

Audry 2009.05.17. 19:57:31

@lol77: Felmerült már ez. De nem szeretném versenyeztetni a szerzőket, és a történeteket. Nem igazán korrekt szerintem. :P Ráadásul úgy vélem, hogy mindegyik más miatt jó. Ezért sem hiszem, hogy ez jó ötlet lenne. :D
süti beállítások módosítása