Mielőtt olvasni kezdenétek, gondoltam gyorsan vázolom a helyzetet, mielőtt bárkit is meglepetés érne a történettel kapcsolatban.

Először is, ez nem egy Twilight story, bár a főszereplője Edward Cullen, de itt minden ki is merült a két történet közti kapcsolatok terén. Edward egy egészen más közegben él, nincsenek Cullenek, se Bella, se semmi alkonyatos feeling. Igaz, Edward most is vámpír, de még a vámpír lét törvényei is különböznek attól, amit Meyer képzelt a saját világához.

A történet másik különlegessége az, hogy nem egy szerző sztorijáról van szó, hanem hámran írjuk, felváltva. Mivel úgy gondolom, hogy ez egy egészen más világ, így nem tudom garantálni, hogy tetszeni fog nektek. Ráadásul az sem könnyít a dolgokon, hogy mi, szerzők sem egyeztetünk egymással a történet kapcsán, leszámítva néhány alap dolgot. Így mindig a soron következő szerző dönti el, hogy merre megy a történet.

Ki fogok tenni egy szavazást arról, hogy tetszik-e nektek. A szavazás addig fog tartani, amíg Nikita vissza nem tér, vagyis ti döntitek majd el, hogy később is olvasnátok-e tovább, vagy úgy gondoljátok, hogy nem tetszik annyira, és ebben az esetben nem folytatjuk tovább. Ez egy amolyan próba, hogy mennyire tudunk egy történetet hárman írni, vagyis egymás gondolatait folytatni. Bevallom nem könnyű. Eddig három és fél fejezet van kész, de máris vért izzad mindenki. :P

Felhívnám még arra is a figyelmet, hogy ebben a sztoriban Edward nem az ártatlan jófiú, akit az Alkonyatban megismerhettünk, ezért a történet 18-as karikás lesz végig, illetve fogalmazás terén sem finomkodunk majd. Ennek ellenére remélem tetszeni fog nektek, bár azt hiszem azt is túléljük, ha nem lesz különösebben népszerű. :)

Nyitottam egy topicot a történetnek, nagyon örülnék, ha leírnátok a véleményeteket, főleg azért, mert nem Twilight sztori. Annak sem vagyunk ellene, hogy befolyásoljátok az eseményeket. Ha bejön nektek a dolog, később akár szavazásra is bocsátjuk egy-egy szituáció végkimenetelét. 

 

Tovább nem szaporítom a szót, olvassatok, aztán véleményezzetek. :)

A bejegyzés trackback címe:

https://edwardcullen.blog.hu/api/trackback/id/tr761157702

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása