Egy kis érdekesség mára :)

2009.06.27. 09:10

Leah volt olyan kedves, és felhívta a figyelmemet egy oldalra, és a cikk egy részletét is lefordította.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

"A Remember Me-hez újabb csókjelenetet forgatott Rob és Emilie New York-ban. A képek alapján most biztos sok lány szeretne Emilie helyében lenni. Figyeljétek a kezét!"

 

(Katt a képekre, és a galériában megnézhetitek a többit is.)

Forrás

 

És egy másik, ismét Leah közreműködésével. (Na jó, nekem semmi közöm hozzá, azon kívül, hogy beteszem nektek :DDD)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

"Az US Magazine legújabb különkiadásának címe nem más, mint The Sexy Stars of Twilight. A könyvben válogatott fotó és interjúgyűjteményt találhattok, amelyek visszanyúlnak egészen az Alkonyat fanatizmus kezdetéig.Továbbá tartalmaz még 7 óriásposztert, egy cikket Bella és Edward szerelmének történetéről. Láthatóak Kristen Stewartról képek, amint felemelkedik (erre én sem találtam jobb szót, de szerintem így is érthető: Audry) Hollywoodba. Kitérőt tesznek a szerkesztők a New Moon új sztárjai felé is, mint pl. Dakota Fanning (Jane). A végére néhány kép a Quilete falkáról és most a jön a csúcs: képek a szereplők mindennapjairól!

Ha valaki a Kroger’s MTV-nél rendeli meg a könyvet, ajándékba kap hozzá egy "Lip Venom V" szájfényt amely a DuWop kozmetikumok közé tartozik. Ez azért különleges, mert ezeket a termékeket használták a New Moon forgatásán."

 

 

 

 

 

 

Forrás

 

Ezúton is köszönöm, hogy megosztottad velem/lünk Leah. :DDDD

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://edwardcullen.blog.hu/api/trackback/id/tr811211409

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása