Fórum

2009.06.30. 03:47

   Van egy rossz hírem. Éjjel olyasmi történt, amire eddig nem volt példa, és hogy ne is legyen újra, ezért kénytelen voltam regisztrációssá tenni a fórumot. Aki eddig regisztrálta magát, az továbbra is be tud lépni. Aki nem, annak meg kell várnia, amíg jóváhagyom a regisztrációt. El akartam ezt kerülni, de éjszaka egy elmebeteg olyan képekkel szórta tele az összes topicot, amit nem szeretném, ha bárki is látna. Mindenhol töröltem (remélem), de őszintén szólva hányingerem lett, pedig elég jól bírom az abszurd dolgokat. De ez tényleg nagyon undorító volt.

   Eddig próbáltam elkerülni ezt a lépést, ugyanis korábban voltak gondok a bejelentkezésnél, amikor a fórum regisztrációhoz volt kötve. Remélem, most nem lesznek ilyen problémák. (De inkább ez, minthogy bárki lássa, amit nekem kellett...) Mindenkitől előre is elnézést kérek, de higyjétek el, hálásak vagytok nekem azért, hogy hajnalban még felnéztem a fórumra, és nem kellett látnotok azt, amit én nem kerülhettem el, márcsak a törlés miatt sem. Sajnos így is volt, aki szembesült ezzel...

   Fel nem foghatom, hogy egyes magukat embernek tartó lények miért lelik örömüket az ilyesmiben, és utólag bántam is, hogy nem tettem feljelentést, ez nagy hiba volt részemről.

 

   Megértéseteket köszönöm, és amint lehet, jóváhagyok minden regisztráció kérelmet. Így viszont le tudom tiltani azokat, akik megzavarják a fórum eddig meglepően nyugodt életét, illetve legközelebb a jogi lépéseket is megteszem, ha ilyenre kerülne sor.

 

   Mindenkinek hálás köszönetem azért, hogy eddig el tudtuk kerülni ezt. Őszintén meglep, hogy még szinte semmi incidens nem volt. Néhány reklám, és ennyi... De ez még az én kőkemény lelkemet is megborzongatta...

 

További szép napot mindenkinek: Audry

Szerző: Audry

4 komment

Címkék: fórum egyéb

A bejegyzés trackback címe:

https://edwardcullen.blog.hu/api/trackback/id/tr661216946

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

LauraL 2009.06.30. 09:20:32

A lehető legjobb lépést tetted, mint felelősséget érző Admin! Köszönjük, hogy őrzöd a nyugalmunkat! Bár hallgattam volna rád! De azért sikerült aludnom. Neked mikor vittek az álommanók álomhomokot a szemedre?

csillibilli112 2009.06.30. 11:56:39

legjobb lépés , huh örülök hog hajnalban szokásomtól eltérően mégsem kukkantottam be ... köszönjük Audry

Tűzliliom. 2009.06.30. 19:53:45

@Shaddam: Kedves Shaddam...
Kitöröltem a kommentedet, mivel a nevedhez tartozó kép, enyhén szólva is jóizlést sértő. És mivel ezen az oldalon nem egy olyan olvasó is megfordul, aki igencsak kiskorú még, azt hiszem érthető, és nem beszélve azokról, akik ugyancsak nem az efféle képek miatt látogatnak el hozzánk.

:(

Sajnálom, de azt hiszem érthető a tegnapiak után...:(

Üdv Tűzliliom

Audry 2009.07.01. 00:28:29

Shaddam, egyrészt, ki nem állhatom Bellát... De most ez részlet kérdés, csak az általánosítás miatt írtam. Kettő, nem hinném, hogy van bármi rossz abban, ha valaki nem a vértől tocsogó történeteket szereti. Harmadrészt, bár én huszonhat éves vagyok, de ide sok kiskorú jár, és nem hiszem, hogy jobb volna, ha ezek a fiatalok horrorfilmet nézve éreznék magukat jól. Inkább a fanfic, mint hogy aberrált ember váljon belőlük. Egyébként senkinek sem kötelező idejönni, és olvasni a blogot, sehol nincs kiírva, hogy muszáj lenne. Ha téged nem érdekel, ne gyere ide. Mellesleg meg egy tinik által (is) látogatott oldalon nem hiszem, hogy törvényes volna nem egyszerűen felnőtt tartalmú, hanem egyenesen visszataszító, horrorisztikus képeket kitenni. Megnézném, hogy például egy mesékkel foglalkozó oldalon ehhez mit szólnának. Biztos úgy vélekednének, mint te.

Nem sértésből mondom én sem. Csupán úgy vélem, hogy ha lenne gyerekem, inkább szeretném, hogy egy Alkonyat féle light filmet nézzen, mint aberrált képeket...

Részemről ezzel a kérdést lezártnak tekintem. És mivel a szabályzatban feltüntettem, hogy mindennemű trágár beszéd, vagy közízlést sértő hozzászólás kitiltással jár, letiltottalak. Nem magáért azért, amit gondolsz, hanem azért, ahogy megfogalmaztad.

Ez a blog, illetve fórum eddig zavartalanul működött, és én a továbbiakban is mindent meg fogok tenni azért, hogy ez így is maradjon. Akit meg nem szórakoztat a blog témája, van éppen elég másik a neten, amit olvasgathat.

További szép napot
süti beállítások módosítása