Talán némi magyarázatra szorul a kérdés, úgyhogy kifejtem bővebben. Arra volnék kíváncsi, hogy ha lennének feladványok, játékok, különböző pályázatok (például írd meg valamelyik sztori következő fejezetét), ti éreznétek-e kedvet ahhoz, hogy részt vegyetek ilyesmiben.

   Például (csak egy ötlet :D), lehetne egy olyan történet, amit ti írtok. Vagy a ti ötleteitek alapján közülünk valaki. Hogyan is képzelem ezt... :D Mondjuk megírnánk az első fejezetet. Aztán lenne rá három napotok, hogy néhány mondatban felvázoljátok, hogyan folytatnátok. A legjobb ötlet beküldőjét értesítenénk. Már a vázlatban feltüntethetnétek, hogy szeretnétek-e magatok megírni a folytatást, vagy jobb szeretnétek, ha mi írnánk meg. Az aktuális győztest aztán értesítenénk, és ha a vázlat alatt azt tüntetné fel, hogy szeretné ő maga megírni az ötletét, akkor lenne rá néhány napja, hogy megírja. Ha azt tüntetné fel, hogy mi írjuk meg, akkor pedig valamelyikünk magára vállalná a feladatot. Emmellett esetleg lenne saját topicja a történetnek, ahová azok is leírhatnák az ötleteiket, akik megírni nem szeretnék, de volna néhány jó ötletük. (Természetesen nem várnánk el senkitől, hogy hosszú fejezetet írjon, nagyjából a minimum öt oldalt tüntetnénk fel hosszúságnak. Persze ez nem jelentené azt, hogy ennél hosszabb nem lehet.)

   Másik játék lehetőség: Például feladnánk, hogy készítsetek képregényt. A dolog úgy nézne ki, hogy egy word dokumentumba beillesztenétek a képeket sorrendben (a saját történetetek alapján kiválogatva a képeket), alatta a szöveggel, aztán külön csatolva a mailhez a dokumentumot, illetve sorszámozva a képeket elküldenétek nekünk. A legjobb történeteket megcsinálnám képregényben egy erre alkalmas programmal. (Díjak ugyan nem lennének, de a viszont láthatnátok a legjobb történeteket az oldalon.)

   Aztán olyan is felmerült bennem, hogy mi megadnánk néhány szempontot, és arra lehetne beküldeni néhány oldalas novellákat. A legjobbakat leközölnénk. Mivel ezek nem folytatásosak, ezért akár több történet is megjelenhetne egy adott feladványhoz.

   Emellett arra is lehetőségetek lenne, hogy ti magatok küldjetek ötleteket, hogy milyen játékot, pályázatot tudnátok elképzelni az oldalon.

 

   Magyarul arra vagyok kíváncsi, hogy amellett, hogy olvassátok a történeteket, volna-e kedvetek személyesen résztvenni az oldal életében, illetve időnként rászánni a szabadidőtöket egy-egy feladat erejéig, hogy később az oldalon lássátok viszont saját munkáitokat.

   Mindez azért jutott eszembe, mert szerintem így színesebb lenne az oldal, és talán érdekesebb is. A fejezeteken kívül más dolgok is lennének, de ezeket ti készítenétek. De addig nem is akarok pályázat ötleteken gondolkozni, amíg nem látom, hogy egyáltalán éreznétek-e kedvet ilyesmihez. Szóval csak az szavazzon igen válasszal, aki maga is hajlandó lenne arra, hogy egy-egy pályázatban, mint beküldő is részt vegyen. Mert így le tudnánk szűrni, hogy egyáltalán van-e igényetek ilyesmire, és nekünk érdemes-e időt szánni arra, hogy kitaláljunk különböző feladványokat...

 

   UI: Már biztos megfeledkeztetek róla, de mivel már eléggé lecsúszott a poszt az újak miatt, ezért még egyszer szólok miatta. Ha gondoljátok, szavazzatok az Oscarral kapcsolatban. Vagyis voksoljatok, hogy milyen kategóriában melyik történet a legjobb. Ez jó tükör lenne nekünk arra, hogy lássuk, hogy a saját történeteinkben mi az, ami tetszet nektek.

   Esetleg ha most voksoltok, később szavazásban is feltennénk hasonló kérdéseket, hogy egy-egy katgóriában melyik történetünk a legjobb, így mindig lenne egy mérce, amihez tarthatnánk magunkat.

   Köszi, hogy végig olvastátok, és a poszt alatt is kommenteljetek, ha egy igen-nem válasznál több hozzáfűzni valótok van a most leírtakhoz.

 

 

 

Szerző: Audry

5 komment

Címkék: egyéb szavazás

A bejegyzés trackback címe:

https://edwardcullen.blog.hu/api/trackback/id/tr141223685

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Heki... 2009.07.05. 00:26:19

hali én nagyon szívesen benne lennék ilyesmikben sőt akár fejezetet is írok:d

Nati^^ 2009.07.06. 12:25:08

Szia!
Sztem is nagyon jó ötlet. :)

Ametys 2009.07.06. 13:15:27

Szerintem is nagyon jó ötlet, bár én nem vagyok író, de talán ötletekkel még elő tudnék állni :D

Tiagirl 2009.07.07. 09:50:39

Sztem tök jó ötlet! :DD Én is fejlődtem a Jacobos óta... :DD

Audry 2009.07.08. 19:34:40

Gondoljátok ki, melyik ötletet szeretnétek az novella pályázatot, vagy a fejezet folytatóst. :D
süti beállítások módosítása