Pályázat témája

2009.07.15. 16:21

Már tegnap meg akartam írni ezt a posztot, de éppen karban tartották a szavazás oldalát, ezért meg sem jelenítette, így nem láttam értelmét. :) Most viszont azt kérem tőletek, hogy döntsétek el, milyen témájú legyen az első fejezet, milyen témakörben szeretnétek gondolkozni. Ha esetleg a megadott témákon kívül van ötlet, annak sem vagyok ellene. Kommentben is várom a véleményeteket. Ha szavaztok, akkor néhány napon belül megírjuk az első fejezetet, aztán szabadjára engedjük. :) Azt találtuk még ki, hogy ha többen írtok, akkor esetleg akár két féle folytatást is feltennénk, és utána eldönthetnétek, melyik tetszik nektek jobban. Ha valaki nem akar megkeveredni, és több felé olvasni, az megvárhatná a győztes folytatást, és csak azt olvashatná, így nem keveredne meg. Erről is írjatok véleményt, hogy így lenne jobb, vagy úgy, hogy mi választunk.

Bár már mondtam, de még egyszer mondom, aki úgy érzi, megírni nem tudna egy folytatást, de vannak ötletei, és esetleg vázlatolva lenne kedve elküldeni, mi megírnánk az alapján. :)

 

 

Valamiért időnként eltűnik a szavazás, nem tudom mi van vele. De kint hagyon egy ideig, így remélhetőleg mindenki tud majd szavazni. :D

Szerző: Audry

Szólj hozzá!

Címkék: szavazás

A bejegyzés trackback címe:

https://edwardcullen.blog.hu/api/trackback/id/tr711247727

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása