Mi legyen még?

2009.01.31. 11:49

Sziasztok. Az volna a kérdésem hozzátok, mi legyen még az oldalon? Szavazást tervezünk, csak még meg kell csinálni. Galéria lesz, de egyelőre nem lehet regisztrálni a tárhelyen, ezért arra még várni kell sajnos. A Twilight Extra a hatodik fejezetig van kész, szépen apránként töltögetem fel nektek. A negyedik fejezet ketté lett szedve, mert túl hosszú volt, és egy posztba nem fért bele, ezért szét kellett bontanom. Most a hetedik fejezetet írom éppen. Remélem hamarosan az is készen lesz. Szerintetek hány fejezet legyen?

Fejlécen is dolgozunk már, de nem tudom a hátteret érdemes e piszkálni, nekem ez is tetszik. Nektek? Ha van ötletetek azzal kapcsolatban, mi hiányzik még, akkor a fórumon a Mindent a Bloggal kapcsolatban topicba jelezzétek felém. Ha valaki kedvet érez hozzá, Stephanie Meyer oldalán fent vannak a könyvből kimaradt jelenetek. Ha lefordítaná valaki, akkor feltehetnénk ide magyarul. Ez nem jogsértő, hiszen az angol verzió is legalisan letölthető. Midnight Sunnal ugyanez a helyzet. Ha bárki vállalná, hogy lefordítja (saját maga, és nem mások által fordított verziót küldene), akkor szívesen feltenném. Ez szintén legális, de sajnos én nem tudok annyira angolul, hogy megcsináljam. (majd két év múlva :P).

Bár már mondtam, most újra felhívom rá a figyelmet. Bárki írhat cikket a Twilight-tal kapcsolatban, ha jó a cikk, szívesen kirakom. Ha már van Blog akkor érdemes volna kis tartalmat csinálni rá. Én egyelőre nem tudok ezzel foglalkozni, mert a fejléc meg a a Twilight Extra elveszi az időmet, de Lyllus már dolgozik egy kritikán (alig várom), szóval mindenki más is ajánlhat cikket. Sajnos egyelőre még nem működik a kapcsolat, de azon is dolgozom. Addig is a fórumon a nevemre klikkelve tudtok privát üzenetet küldeni nekem.

Na most ennyi jut eszembe elsőre. Észrevételeket továbbra is várok, a fórumon a fentebb említett topic-ban. :D

Audry

A bejegyzés trackback címe:

https://edwardcullen.blog.hu/api/trackback/id/tr13913952

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nessie 2009.01.31. 12:36:49

Minél több fejezet lesz annál jobb, mert Eszméletlenül jó! Főleg hogy még bele is tudod élni magad a történetbe!

k r i s z t a 2009.04.22. 12:59:50

Hány fejezet legyen? hmmm... sok :D
süti beállítások módosítása