Fejezet megnyitása

2009.03.29. 22:12

Többen is jelezték, hogy nem tudják megnyitni Laura fejezetét. Egyik kedves olvasó szólt, hogy neki az archívumon keresztül sikerült megoldani a problémát. Szóval akinek nem nyílt meg, próbálja meg ezen az úton elérni a történetet. Sajnos nem tudom mi lehet a gond, nálam simán megnyílik minden böngészőből. Remélem ez megoldja mindenkinél a problémát. És a tippet köszi az illetékesnek :))))

Akinél ez sem segít, az valamelyik kommentnél kattintson a nevemre, és egy mailben írja meg a címét. Szívesen elküldöm word dokumentumban :)

További szép napot: Audry

Szerző: Audry

4 komment

Címkék: egyéb

A bejegyzés trackback címe:

https://edwardcullen.blog.hu/api/trackback/id/tr641034088

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nyamika 2009.04.01. 14:34:12

Sziasztok. Már elég régóta követem a történeteket és nagyon tetszenek. Mikor ma hazaértem örömmel láttam, hogy van új rész az Utolér a Múltból viszont mire az első poszt végére értem eltűnt a folytatás is meg az is? Megtudod mondani miért? Érdekelne nagyon a vége:P
sziasztok Manóóó

Audry 2009.04.01. 14:39:19

@Manóóó: Szia, volt egy kis technikai probléma. Nikita fejezete miatt megkergült a blog. Már orvosoltam :) Fent van a folytatás is. Elnézést mindenkitől a kellemetlenség miatt...

lol77 2009.04.07. 14:26:04

amit nikita és laura irt edwardról és bellárról(xd) az azuj rész?

Audry 2009.04.07. 16:29:35

@lol77: Természetesen nem :) Csak poénkodtak fórumon, és mivel tetszett megkértem őket had tegyem ki.

Viszont az én hibám, elszámoltam magamat :) Valamiért az volt bennem, hogy szerdán kell kitenni. Mindenkitől elnézést kérek. Megcsinálom a posztot, és amint tudom kiteszem, még ma. Remélem néhány perc múlva már olvashatjátok. ÁÁÁÁ Tényleg bocs.
süti beállítások módosítása