Zenelejátszó

2009.04.30. 17:19

   Arra gondoltam, hogy betennék nektek egy zenelejátszót. (Illetve be is tettem már, a Hírek doboz fölé :P). A számokat Blip.fm-ről tudom berakni, feltölteni azonban jelenleg nem lehet, de elég sok jó zene van fent. Egyszerre 25 számot jelenít meg.

   Találtam többek között olyan Robert számokat, amik már a How To Be-ből vannak. A kérdés az, van-e igényetek ilyesmire. Felmerült bennem az a lehetőség is, hogy nyitnék egy topicot a fórumon, ahol ajánlhatnátok is számokat, és amit megtalálok blip.fm-en, azt betenném. Így változatos lenne a zenei kínálat. Letölteni innen sajnos nem tudjátok, de meghallgatni igen :P.

   A lejátszó egyik legnagyobb előnye, hogy nem indul magától, tehát nem idegesít senkit. Aki akarja, az hallgatja, aki nem, annak nem fog az agyára menni. Légyszi szavazzatok, hogy maradjon-e a lejátszó, vagy úgy gondoljátok, hogy értelmetlen és szükségtelen.

 

   Akit érdekel a blip.fm, az olvassa el ezt a posztot, itt mindent megtudhattok róla: 

 

 

 

   Amellett, hogy itt ingyen hallgathattok zenét, más előnyei is vannak. Például lehet egymásnak számokat ajánlani, küldeni :PP A többit a leírásban megtaláljátok :)

A bejegyzés trackback címe:

https://edwardcullen.blog.hu/api/trackback/id/tr401096007

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása