Megrázó

2009.05.12. 16:31

   Először egy olyan album, amin még mosolyogtam, aztán egy olyan, aminek létezése miatt Robertnek kínos perceket kellett átélnie. Hogy miért is, azt a csatolt videóból láthatjátok. A videóért köszönet Nessinek, amiért a képek topicba belinkelte.

 

 

Az első album Robert gyerekkori képeit tartalmazza:

 

 

 

 

És a Lax repülőtéren készült képek:

 

 

 

 

Végül a videó:

 

 

    Két dolgot érdemes megnézni. Az egyik az, hogy szegény fiú milyen képet vág, ahogy folyamatosan a szemébe vakuznak. Nem értem, ez miért nem minősül zaklatásnak, hogy ilyen érzéketlenül nyomják az arcába a fényképezőgépet. :S Csináljanak róla egy-két képet, rendben, de ami itt folyik, az több mint felháborító. Nem tudom, ki hogy van vele, de én lemondanék ezekről a képekről, ha ilyen ára van annak, hogy megnézhessük őket.

   A másik érdekes dolog Robert alkata. Hát a régi, sovány, csontos fiú már a múlté. Ha megnézitek milyen széles lett a háta, milyen vállai vannak, és milyen bicepsze, erősen látszódik rajta, hogy kondizni jár. Bár az igazat megvallva én szerettem soványan, nekem tetszett a csontos arca, jól állt neki. Azt még értem, hogy edzenie kellett, de azért most már kezd átesni a ló túloldalára. :S

Szerző: Audry

11 komment

Címkék: galéria fotók

A bejegyzés trackback címe:

https://edwardcullen.blog.hu/api/trackback/id/tr921117439

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

dzseni13 2009.05.12. 18:19:01

Mien aranyos volt kiskorában(igaz most szívdöglesztö) :) ;)

nor@ 2009.05.12. 19:29:28

Szegény, én nagyon sajnálom, hogy ennyien követik mindig a mindennapjait!! biztos sz@r lehet, hogy minden egyes mozdulatát kamerák, fényképezők örökítik meg!!!:S

nor@ 2009.05.12. 19:34:55

remélem amiatt a szó miatt, nem tiltottok le innen!!!(a biztos és a lehet között)
ja és ha megnézzük, nincs is olyan sok kép amin Rob mosolyogna, mármint nem ezek közt, hanem ami róla szokott készülni!!!->pedig helyes mosolya van!!!

Audry 2009.05.13. 00:34:09

@nor@: Nem, nem tiltalak ki :) De azért próbáljunk a szalonképes szavakra korlátozódni. Bár lehet néha nekem sem sikerül :)

csillibilli112 2009.05.13. 01:21:24

nah igen ez jah. Így belemászni az ember magánéletébe jah eléggé zavaró... már csak így ahogy nézem is... és hogy kondizik... hát szerintem nem árt neki Xd bár eddig is cuki volt :D meg ha nézzük igencsak fejlődő gyerek még a lelkem :D szal abból is adódik az alkati változás. XDX Férfiasodik XD

Tűzliliom. 2009.05.13. 01:39:58

Hát ez úgy ahogy van gusztustalan, undorító... egyszerűen nem tudok mást mondani..ha ez az ára...én nem akarok több képet látni...mert így nem kell...

LauraL 2009.05.13. 08:26:05

@Tűzliliom.: NA! Erről van szó! Felháborít, amit csinálnak. Mert ha szeretem, akkor azt szeretném, hogy jól érezze magát. Ha szeretem, akkor tiszteletben tartom a magánszféráját. Ha szeretem, akkor tartom annyira, hogy beérjem azzal, amit önként ad szeretem tárgya. És nem vagyok erőszakos. Nem török rá, hogy meglessem azokban a pillanatokban amiket meg akar tartani magának.
Eh! Nem tudnak már semmit az emberek a szeretetről? A paparazzókat meg - tisztelet a kivételnek, mert biztos vannak tisztességesek is! -, hátra kötött kézzel éhes kutyákkal kergetném, hátha akkor megértenék mit is csinálnak egy-egy hírességgel. Talán akkor némi empátiát is tanulnának, ha már maguktól nem megy.

Audry 2009.05.13. 13:52:55

@LauraL: A legborzasztóbb talán az, hogy ez nem egyszeri eset. Jelen pillanatban sajnos erről szól az élete. Bárhová megy, bárhol jár, mindenhol ezt csinálják vele. Érdekes megnézni mondjuk a régebbi ilyen felvételeket. Ott még zavartan mosolygott. De most már nyoma sincs a mosolyának, láthatóan már elege van, és ezt mélységesen meg tudom érteni. Pokoli érzés lehet így élni. Nagyon szánom a szerencsétlent, és azt is meg tom érteni, hogy nem akar barátnőt. Kitenni valakit, akit szeret, ennek a mizériának, és a sikítozó lányok haragjának... Remélem, hogy idővel lecseng ez a hisztéria, mert nem hiszem, hogy ezt évekig ki lehet bírni ép ésszel.

LauraL 2009.05.13. 14:19:30

@Audry: A szívemből szóltál, megfogalmazva és kimondva azt amitől igazán tartok. Hogy ennek az egésznek az lesz a vége, hogy a legjobb esetben is kezelésekre kell majd járnia, hogy valahogy feldolgozza a dögevők körözését az élete felett. Gyűlölöm még a gondolatát is, hogy megnyomoríthatják!

Ametys 2009.05.19. 17:55:02

az én személyes véleményem az, hogy az aki más életét figyeli, minden percben, és egy teljesen idegen ember életével foglalkozik, annak nincs saját élete, én pl sosem olvasok ilyen idióta celeb híreket, mert nem érdekel (jó, nincs életem, de a másé sem érdekel), és a legszörnyűbb az egészben, hogy mindezt pénzért csinálják, hogy képesek a végső idegösszeroppanásig kikészíteni egy embert csak a pénz miatt... undorító
és nagyon sajnálom a Rob-ot, hogy ő is belecsöppent ebbe, de van megoldás, jöjjön Mo-ra :D itt Pécsett pl egyszer nem láttam, hogy üldöztek volna valakit a "paparazzik", ha meg utánajönnek, akkor fel lehet menni a Mecsekre, azt a túrát biztos nem bírnák :D

Ametys 2009.05.19. 17:57:35

ja egyébként brutális ahogy lehet hallani, hogy szabályosan tized másodpercenként kattanak a gépek
süti beállítások módosítása