Egy remek estét töltöttem együtt Laurával és Tűzliliommal (szigorúan ABC sorrendben :D), és erre mire jövök haza? Mi fogad a fórumon? Ez:

 

 

Nem értem én az embereket. Miért nem lehet felfogni, hogy ez nem szeretet? Hogy neki ez kínos, hogy rosszul érzi magát, hogy ez dühítő?

 

Ma a Ráday utcában kajáltuk, és valami model csajt fotóztak mellettünk. Épp azon poénkodtunk, hogy már bele tudjuk képzelni magunkat Rob helyébe. Mert annyira idegesítő volt a vaku villogása, hogy hihetetlen. De most már tudom, hogy nem tudjuk magunkat a helyébe képzelni. :(

 

A videót Csillibilli találta. Utólag is köszi érte...

Szerző: Audry

2 komment

Címkék: videók

A bejegyzés trackback címe:

https://edwardcullen.blog.hu/api/trackback/id/tr851190060

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tűzliliom. 2009.06.17. 00:36:04

Nah igen poénkodtunk, de engem már ez a pár vaku is halálra idegesített, és akkor most megint belegondolva, az mit érezhet, akinek nap, mint nap az arcába tolják a kamerát?? és sikongatva másznak, ugranak rá az emberre???....de ez...ami megint itt volt, komolyan már annyiszor megfogadtam, hogy nem nézek ilyeneket...mert csak iszonyat dühös tudok lenni!!!!
Egyszerűen ezek nem ép elméjűek...komolyan mindet be kéne zárni...tuti ha ott lettem volna üvöltöttem volna mint a sakál....
Bocs a kirohanásért, de ami sokkkk, az sok...:(((
És nem csak Rob miatt, persze nyilván..de egyik emberrel sem csinálok ilyet, azzal meg főként nem, akit elvileg kedvelek, ne adj úristen még szeretek is!!!
Szóval, frankó....idióták márpedig igenis léteznek..ÁÁÁÁÁÁÁ

Audry 2009.06.18. 02:43:07

@Tűzliliom.: Azért továbbra is kíváncsi lennék, ugyanezek a rendkívüli intelligenciával megáldott emberek hogy éreznék magukat, ha történetesen ők kerülnének ilyen helyzetbe. :S
süti beállítások módosítása