Remember me - Memoirs

2009.07.02. 08:27

   Mivel mostanában csak a Remember me-vel vagyok elfoglalva, hiszen éppen azt forgatja Rob, gondoltam időszerű foglalkoznom kicsit azzal, hogy miről is fog szólni. A sok véres kép miatt egyre inkább izgatott a dolog, de túl sok újat nem találtam vele kapcsolatban.

   A filmben Robert egy kamaszfiút játszik, akinek öngyilkos lesz a bátyja. Ennek határása Tyler (Rob) visszahúzódóvá válik, míg filmbeli partnere Emilie de Ravin (Lost) végignézi, amint megölik az édesanyját. Emilie karaktere pont ellenkezőleg reagál, mint Robé, vagyis elhatározza, hogy él a mának. A két szereplő egymásra talál, és együtt próbálnak túllépni az őket ért tragédián.

   A történet eredetileg Memoirs néven futott, azóta már Remember me-re változtatták a címét. Amellett, hogy Robertnek elég testhezálló a szerep, hiszen szenvedni nagyon tud, ezt már tapasztalhattuk (:DDD), olyan neves színeszek mellett csillogtathatja meg majd a tehetségét (ami reméljük nem korlátozódott az Alkonyat filmre :P), mint Pierce Brosnan (Rob filmbeli apja) és Chris Cooper (akinek nem mond semmit a neve, ő játszott az Amerikai szépség-ben).

   Az sajnos továbbra sem tudtam kinyomozni, hogy a véres képek hogy illenek az amúgy drámai történethez, de tavasz táján talán már mi is megtudhatjuk. Legalábbis előre láthatólag ekkor ér el hozzánk a történet, amit egyébként Február körül mutatnak be odakint. Legalábbis most ez olvastam. :D

   Azért remélhetőleg hamarosan lesz előzetes, és talán attól egy ici-picit okosabbak leszük. :D Meglátjuk...

 

   Mivel kapcsolódó téma, nem nyitok neki új posztot. Szóval feltöltöttem egy rakat képet a film forgatásáról, de még nagyon, nagyon, nagyon sokat fogok feltenni. :DDD Emellett a 2009-es Civil mappában is találtok új képeket. Na jó, nem a képek újak, csak most raktam fel őket, amúgy májusiak, bár én nem ismertem egyiket sem. Most lusta vagyok mindből betenni ide, így csak az utolsó mappából rakok be, de szerintem még ma teszek fel jó néhányat (több százat, hogy pontos legyek). A harmincadikai képeket nem egy mappába fögöm feltenni, mert úgy egyszerűen áttekinthetetlen, ezért úgy döntöttem, hogy kicsit csoportosítom őket. Egyelőre egy mappát tettem fel, de ebben 142 kép van. Elég sok helyről vadásztam össze, ezért egy kép kép esetleg ismétlődhet, de igyekeztem odafigyelni erre.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

(Katt valamelyik képre a galériához)

A bejegyzés trackback címe:

https://edwardcullen.blog.hu/api/trackback/id/tr701221461

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása