Kivételesen most nem egy Robos/Edwardos hír következik, hanem egy Peter Facinelli (Carlisle) dolog. Bizonyára néhányan tudjátok, hogy nemrég Peter fogadást kötött egy barátjával, hogy megadott időn belül nem tud 500.000 követőt szerezni Twitteren. Itt a blogon nem foglalkoztam a kérdéssel, csak fórumon követtük nagyjából az eseményeket. A lényeg az volt, hogy amennyiben Rob DeFranco nyer, akkor Peter elajándékozza a forgatáson használt névre szóló székét (amin Robert Pattinson is megpihent egy alkalommal) Rob DeFranconak. Ha viszont nyer, úgy Rob fog sárga bikiniben táncolni az utcán, nyílvánosság előtt.

   Először úgy tűnt, hogy Peter nem áll túl jól, az utolsó előtti nap néztük, és még 300.000 követőt sem mutatott a Twitter. Ekkorra már tett egy ajánlatot a rajongóinak, hogy amennyiben mégis meglesz az 500.000 követője, akkor feltesz egy rejtvényt Twitterre, és az első megfejtőnek ajándékozza a korábban említett széket (amibe Robert Pattinson "izzattan" ült bele, hogy ha eljut odáig a tudomány, akkor a rajongó kivonattathassa belőle Rob DNS-ét, és klónoztathassa... :DDDD Ezt nem én találtam ki, Peter írta a Twitteren :DDD), csakhogy ne Rob DeFranco kapja meg.

   Mindenki azt hitte, hogy Peter veszített, mivel a követői számát tekintve elég csúnyán bukta a fogadást. Csakhogy utólag kiderült, hogy valami technikai gigszer lépett fel (legalábbis Peter ezt írta a Twitteren), és már rég megvolt az 500.000 követője, csak nem jelezte ki valamiért az oldal.

   Peter korábban arra is ígéretett tett, hogy ha nyer, hálából megosztja követőivel a videófelvételt (ezzel megköszönve, hogy hozzásegítették a győzelemhez), ahol behajtja a nyereményét.

Íme a felvétel:

 

Egyébként még mindig csak 400.272 követőt mutat a Twitter Peternél. :))))

Csillibillinek köszönöm, hogy felhívta a figyelmemet a videóra. :D Peternek meg ezúton is gratulálok! :)

UI: Azért azt kifogásoltam, hogy a bikini nem sárga volt...

 

Nah, utólag még megtaláltam az említett tétet. :)))

Szerző: Audry

3 komment

Címkék: hírek

A bejegyzés trackback címe:

https://edwardcullen.blog.hu/api/trackback/id/tr511223937

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

dzseni13 2009.07.03. 14:09:03

Hát az biztos h nem sárda!Nagyon jót nevetem rajta!Köszi h felraktad!!:D

Tűzliliom. 2009.07.03. 19:46:45

Hát ez....:DDDD ááá..ezért megérte egész délután takarítani..:DDD

Audry 2009.07.03. 20:03:17

@Tűzliliom.: Ugye? :DDDD Azért nem bánnám, ha a másik Robot látnám így. Az lenne ám a nap fénypontja. :)))
süti beállítások módosítása