Frissítések

2009.07.08. 17:50

   Itt a nyár, ezért mi sem csak a bloggal foglalkozunk. Ezt gondolom észrevettétek. A Twilight Extra 80%-ban kész van, vagy ma, vagy legkésőbb holnap felkerül, attól függően, hogy mikorra sikerül befejeznem és javítani.

   Laura nyaral, ezért pontosan nem tudom, hogy mikor tudunk értekezni. A fejezete már kész, de még nem tudtuk együtt átnézni. Emiatt nem tudom megmondani, hogy mikor tudom kitenni. A közös új fejezetét szintén Laura írja, de amíg nem kerül gép közelbe, nem tudja nekem elküldeni.

   Per pillanat nem tudom, mikor és hogyan lesznek frissítések. Nézzétek el nekünk, elvégre nyáron mindenki megérdemel egy kis pihit. Ha közben netán sikerülne még egy TE részt megírnom, akkor az is kikerül majd, ha nem lesz más fejezet.

   Nikitával beszéltem nemrég, annyit mondott, hogy hamarosan lesz új fejezete. Amint okosabb leszek és tudok pontos dátumot, szólni fogok nektek. Akkor majd meglátjuk, hogyan rendeződik át a blog élete. Egy héttel a megjelenés előtt kiteszek majd egy posztot, hogy aki akarja, még vissza tudja olvasni a korábbi részeket.

Az Edward Riley nem szünetel, a Saját szavakon továbbra is frissítve lesz. A következő részt még ma kiteszem belőle.

 

   Egyelőre ennyi hírrel tudok szolgálni. Azért amint lehet, mondok majd pontosabbat is, és tájékoztatlak titeket a fejleményekről. :D Mivel elég sokan szavaztatok arra, hogy legyenek pályázatok, sőt, kedvetek is lenne résztvenni benne, ezért most már csak egy kérdésem lenne, mivel indítsunk. Magát a képregény dolgot nem kötném időhöz. Ha bárki küld jó ötletet, képekkel és szöveggel, akkor azt amint tudom, megcsinálom és kiteszem. Bár egy héten max egyet. Remélem van kedvetek hozzá.

 

   Arra gondoltam, hogy elsőként két dolog közül választhatnátok. Vagy egy novella verseny lenne, vagy pedig az, hogy írunk egy fejezetet, és akkor ahhoz lehet folytatás ötleteket írni, esetleg aki akarja, ha elfogadjuk az ötletét, maga is megírhatja a fejezetet. Döntsétek el melyik legyen, és akkor szabunk egy laza határidőt a dolognak. Ha sok beküldött anyagot kapunk, akkor esetleg valami fődíj is szóba jöhet, de ennek értelmét csak akkor látom, ha van aktivitás. Ha csak két-három ember küld be anyagot, akkor nincs értelme azért díjat osztogatnunk. :) Ezt gondolom megétitek. Ha viszont van aktivitás, akkor nem vagyok ellene, hogy legyen valami díj a győztesnek. Egyelőre a nyertes ötlete kerül megvalósításra. Aztán meglátjuk, mit hoz a jövő...

   Ha novella pályázat lesz, akkor mi adjuk meg a témát. Ha a fejezet folytatást szeretnétek, akkor néhány napon belül kikerülhet az a fejezet, amire lehet küldeni az ötleteket.

   Na hirtelen ennyi. Ha kérdésetek van, kommentben feltehetitek. :) Ha a pályázat elindul, akkor csinálok neki a fórumon egy posztot, így akinek csak egy-két ötlete van, vagy bármi észrevétele, gondolata stb.., ott lehet majd értekezni a témát illetően. :)

 

UI: A galérián vannak új képek a Remember me-hez. Még sok van, igyekszem azokat is feltöltögetni. :DDD

Szerző: Audry

1 komment

Címkék: pályázat

A bejegyzés trackback címe:

https://edwardcullen.blog.hu/api/trackback/id/tr721234651

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Fatcsi 2009.07.08. 18:02:25

Szerintem jó ötletek ezek, én asszem benne leszek, bármelyiket indítod, bár nekem a folytatásos jön be a legjobban. Na, hátha lesz valami. Puszi
süti beállítások módosítása