Robnak hiányzik London

2009.07.09. 01:18

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

    "Úgy tűnik, hogy Robert Pattinson visszavágyik Londonba. A Remember Me forgatásán, New York-ban elkapta a színészt a honvágy.


    Egy bennfentes elmondta Gatecrashernek, Robert nagyon várja, hogy haza érjen. De Rob felülemelkedik ezen. Eltiporja minden lány - ez megrémíti! Azt mondja, hogy a lányok mindig megragadják a nyakát és ruháját, és nem tud hozzászokni ehhez. Londonban nem csinálják ezt vele a rajongók. Ott mindenki kicsit hűvösebben áll a hírnévhez, és ehhez van hozzászokva.
 
    A Remember me-ben több csillag (sztár) érintett. "Rob sovány és stresszes lett. A forgatáson mindenki aggódik miatta."
   Nos, ahogy a képek is mutatják, Rob nem látszik annyira soványnak. Pont megfelelő arányban van rajta hús és csont. Épp csak távol akarja tartani New York nőit a kellemes kis csontjaitól.

    Mellesleg zavarban van, ha a lányok odadobják magukat neki. A lányok itt becserkészik.(L.A.) Négy nap alatt két különböző szállodában szállt meg, hogy elmeneküljön azok elől a rajongók elől, akik követték őt. Fél, ha a kezét nyújtja, az egész karja kell.  Azt tanácsolták a  biztonságiak neki, hogy ne bátorítsa a tömeget, úgyhogy senkire sem vet egyetlen pillantást sem.

Nos hölgyek, nem megérinteni Pattinsont. Nekünk egy darabban van szükségünk rá a fennmaradó Twilight filmekhez. "
 
 
 
Köszönöm Audry segítségét az utómunkálatokban.
 
(Katt a képre a galéria aktuális albumához)
 
 
Szerző: Csillibilli

 

 

 

Szerző: csillibilli112

2 komment

Címkék: hírek

A bejegyzés trackback címe:

https://edwardcullen.blog.hu/api/trackback/id/tr781230786

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

dzseni13 2009.07.09. 09:21:35

Még szép h 1 darabban van rá szükségünk a filmekhez,bár a szíve nem nagyon kéne neki hísz nem ver!!!(bár ha valamejik lány elrabólja a szívét az azt jelenti h szerelmes lesz belé!!) :)

Tűzliliom. 2009.07.09. 22:43:25

Nana...el a csontjaitól!!!!!!
Azokra én tartok igényt!!!!:DD
Még hogy New York női?? grrrr.....
süti beállítások módosítása