Fórum gondok

2009.02.01. 23:54

Sziasztok. A helyzet az, hogy valamiért többen nem tudtatok belépni a fórumra. Most állítottam rajta valamit, remélem nem lesz több ilyen gond. Ha mégis, akkor szóljatok, de nem ígérem, hogy rögtön észreveszem. Ha nem oldódik meg a dolog, akkor írok majd egy levelet a fórum üzemeltetőinek, és megérdeklődöm, hogy mi a gond. Próbálom mielőbb orvosolni a problémát, ígérem minden tőlem telhetőt megteszek. Addig is türelem, én sem értek ehhez, sosem volt még fórumom, szóval időbe telik, mire utána járok a dolgoknak.

 

 

 

  

De tudok a problémáról. Szóval ha megint nem tudnátok írni, mindenképp szóljatok, és azt is írjátok le, hogy mi a gond, miért nem tudtok írni. Ez azért fontos, hogy egy esetleges levélben le tudjam írni a szolgáltatónak, hogy mi a pontos probléma. Köszi a türelmet, és remélem nem lesz több gond vele. :S

 

Ja és ide írjatok ha gond van, ezt előbb észreveszem!!!!

Szerző: Audry

Szólj hozzá!

Címkék: fórum

A bejegyzés trackback címe:

https://edwardcullen.blog.hu/api/trackback/id/tr97917286

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása