Na szóval, eddig messze Edward vezet, 77%-kal. Milyen meglepő :D. 632-en szavaztatok rá. A második Jasper 9%-kal. Ő 76 szavazatot kapott. Végül 7%-kal Emmett lett a harmadik, 63 szavazattal. Nem zárom le a szavazást, bár nem hiszem, hogy különösebb változás állhat be, de majd meglátjuk :) Ami engem kicsit meglepett, az az, hogy Carlisle csak a negyedik helyen végzett. Pedig szerintem ő annyira jó karakter, és mint férfi sem lehet oka panaszra. Na de hát ez van, nyilván mindenki a fiatalokat favorizálja :D.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Szerző: Audry

1 komment

Címkék: szavazás

A bejegyzés trackback címe:

https://edwardcullen.blog.hu/api/trackback/id/tr45994509

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

csillibilli112 2009.04.30. 23:49:45

Ja és szerintem hogy a doki csak 4. az lehet hogy annak köszönhető hogy 4 gyerek apja és felesége van... nem a kora XD bár nem mintha elérhetőbb lenne mint bármelyik , de na az illúzió XD
süti beállítások módosítása