Nem szívesen kritizálom mások kreativitását, mert ki vagyok én, hogy másokat leszóljak, vagy ne adj' Isten bíráljak, de emellett a cikk mellett egyszerűen nem tudok elmenni szó nélkül. Én is voltam tinédzser, igaz nem tegnap, de azért nem is olyan régen, hogy ne emlékezzek még azokra az időkre. Engem személy szerint felháborít, hogy ennyire privitívnek tartják a mai fiatalokat.  Ez több mint „sokk” volt nekem :S. Engedelmetekkel végig veszem az egész társast, hogy érzékeltessem miért is. (Teljes méretű cikket a képre kattintva érhetitek el. :P)

Én Edward szemszögéből elemzem eme "remekművet", mert Bella bőrébe semmi pénzért nem bújnék. :))) Bocsesz.

 

 

 

 

 

 

 

 

Start! Még nem tudom, mennyi megpróbáltatás vár rám!!! De készen állok, vámpír vagyok, szóval baj nem lehet!!!

 

 

 

 

 

 

 

1. Már az első mezőn kiszívom Bella vérét. A játék itt véget is érhetne, de nem!!!! Vették a bátorságot és folytatták! Ugyan már semmi értelme, hiszen Bella feldobta a bakancsot, na de ezt az apróságot nem kell ám figyelembe venni, minek is. :))) Amúgy milyen szenyó vagyok, most jött új suliba és én máris kinyírom. Ezt már szeretem. Bele a közepébe! :DDD.

 

 

 

 

 

 

2. Leülök Bella mellé (miért emlékszem úgy, hogy ő ült mellém, és nem fordítva???) és valamiért nem nagyon kedvelem. (Nah, ez legalább talált süllyedt :P Ebbe könnyen beleélem magam :DDD) Eközben magam vagyok a megtestesült nyugalom.

Azért léphetek előre, mert nyugodt vagyok??? Nagyon fantáziadús :D.

 

 

 

 

 

 

 

 

3. Máris izzik a levegő!!! Az előbb Bella mellett még igencsak szűköltem - pedig amúgy totál nyugodt voltam -, de most már izzik a levegő. Lehet csak a termosztát döglött be és nem lehet levenni a fűtést??? Na de nem, hiszen máris alakul valami… Egy teljes körön át gondolkozhatok rajta mi az. :DDD

 

 

 

 

 

 

 

 

4. És igen! Igazi előrelépés! Hozzám szól Bella!!! :DDD A szemét léphet is egy mezőt. Bezzeg én??? Csak mert nem akarom, hogy zaklasson, mehetek is vissza izzani. Na szép!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

5. Itt behaltam. Velem álmodik és léphet is előre. Neki könnyű, én ugye álmodni sem tudok. (Na jó, Satine óta igen :P). Na de nem ez ám az igazi csattanó, hanem az, hogy a nekem szóló instrukció nem fért bele a buborékba. ÁÁÁÁÁ Ezért úgy döntöttek, itt fogok megpusztulni, mert sosem tudom meg, hogy most akkor léphetek-e valamerre, vagy kimaradok, vagy mi van?! Ezen gondolkozhatok a következő kétszáz évben :)))).
 

És ezért még fizessek is az újságosnál. LOL

 

 

 

 

 

 

 

 

 

6. Bella nem tudja ki lehet ez a srác - mármint én -, pedig már izzottunk is :PPP. Léphet is vissza egy mezőt emiatt. Nekem nincs semmi dolgom, meg vagyok babonázva. Még jó, hogy ezért nem maradok ki. Pedig hát most még indokolt is lenne :DDD.

 

 

 

 

 

 

 

7. Vallani akarok, de már azt sem lehet, az elvetemült családom nem engedi. Bezzeg Bella közben Jake-kel nosztalgiázhat. 

 

 

 

 

 

 

 

 

8. Itt már kezdek izgulni, mert Bella rájött a titkomra! Léphet előre. Én persze kimaradok, mert lövésem sincs mit csináljak ezek után! 

 

 

 

 

 

 

 

9. Azt még értem, hogy kimaradok, mert kupaktanács van, de Bella miért is marad ki? Neki aztán semmi köze a családomhoz, hiszen még épp csak beszéltünk. Na jó izzottunk is. Pfff…

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

10. Most még egyszer tudatosítják szegényben, hogy tudja ki vagyok, mert szerencsétlen annyira idióta, hogy egyszer nem fogta fel. Hmmm… (Ezért nyírtam ám ki első nap. Hulljon a férgese!!! :DDD) Azt viszont nem értem, hogy akkor én most milyen titkot is osztottam meg vele? Hiszen már mindent tudott :D. Lehet a vega életmodomról van szó???

Bár lehet a könyvbeli "először megfejti a neten a titkot, aztán Edwardon számon kéri dolgot akarták így szemléltetni". Hmmm... Gondolkozhatok ezen egy körig???

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

11. Bella most ismerkedik meg a családommal. (De már tanácskozott velük. Tud valamit ez a lány :P. Lehet alábecsültem. :DDD) Ő sokat dumcsizik anyuékkal, ezért kimarad. Én meg tapló vagyok és otthagyom, kettőt is előre lépek :)).

 

 

 

 

 

 

12. Bella mehet előre, mert Alice bírja. Én boldog vagyok, ezért nem mehetek sehová. Biztos süt a nap, oszt otthon kell maradnom… :PPP

 

 

 

 

 

 

 

13. Jacob még csak most mesél a vámpírokról Bellának. Igazán meglepődhet rajta azok után, hogy már rég tudja, hogy én is az vagyok. Na jó, a vérfarkasokon még meglepődhet kicsit. Közben én már tudom, amit ő még nem. Nekem Ő az igazi! Bocs Satine :D. Mehetek is előre kettőt. Furmányos…

 

 

 

 

 

 

 

 

14. Szegény Bella eddig tömegközlekedéssel döcögött a suliig, de most már van egy frankó csotrogánya, el is húz két mezőt a maga 50 mérföldes sebességével. Addig én kimaradok, mert muszáj kajálnom, hogy nehogy másodszor is eltegyem láb alól. Bár lehet ettől már kár tartanom, hiszen tuti halhatatlan, ha még játékban van :))).

 

 

 

 

 

 

 

15. Nah, és jönnek az izgalmak! Egy emberi vérre éhes vámpír!!! Brrr… (Lehet én vagyok az???) Most totál beijedtem… Mi lesz még itt???

 

 

 

 

 

 

 

16. Na, Bella nem hisz bennem. Tipikus nő! De én bebizonyítom, hogy márpedig elvakultan rajongok érte, szóval mehetek is egy mezőt tovább. (Közben sikítozva kiabál utánam, hogy harapj meg, harapj meg! De tojok rá!:PPPP)

 

 

 

 

 

 

 

17. Csakhogy, gyülekeznek a sötét felhők! Bella nem csípi őket, szóval kimarad, amíg el nem oszlanak. Mi meg aggódunk az idegen vámpírok miatt. DE BIBI ÉN NEM MARADOK KI!!!!!!

 

 

 

 

 

 

 

18. És IGEN! Most már Superman lettem, hiszen tudok repülni! I believe I can fly :P. Bár a szárnyaimat a fiókban hagytam, mert különben Bella nem tudna a hátamra pattanni. Szerintem nyomná :D. Az a gáz, hogy Charlie utál, szóval én visszafele repülök. Bella vajon mikor veszi észre, hogy nem vagyok alatta??? :DDD

 

 

 

 

 

 

 

19. Biztos hiányzom neki, mert ő is visszalép, hiszen magasról tesz a barátaira. Mondom én hogy önző :) (Kedves fórumozó lányok, itt a bizonyíték a tökéletes jellemrajzomat illetően :D). Csakhogy, amíg ő visszalépett, én jót röhögök rajta, mert a másik irányba megyek. De szemét vagyok :P. Azt már nem igazán értem, miért léphetek azért előre, mert Ő bebizonyította, hogy szeret engem. Akkor nem neki kéne előre lépnie??? Már nem azért, hogy kötözködjek, de tényleg :D.

 

 

 

 

 

 

 

20. Na most jön a baseball. Ezt szeretem. :). Főleg mert bemutathatok Emmettnek, amiért lecicázott :).

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

21. Menekülnünk kell a gonosz vámpírok elől. (Ahelyett, hogy megállnánk, és újra kiszívnánk Bella vérét, hiszen ő úgysem hal meg tőle. :PPP) Ha már tudok repülni, miért nem szállunk el egyszerűen? Vagy lehet hoztak Red Bull-t? Hmmm… Kár hogy nem maradok ki, hogy ezen morfondírozhassak. :DDDD

 

 

 

 

 

 

 

22. Bella retteg, hiszen IGAZÁN kegyetlen vérszívó James. :) Na de semmi pánik, mert beszállunk a kocsiba és megpróbálunk előnyt szerezni :D. Az a gáz, hogy megint csak én lépek kettőt előre, szóv Bella futhat a kocsi után. (Tűzliliom, ezt csak neked :P)

 

 

 

 

 

23. Na, mondtam én, hogy elhagytam Bellát. Ő egyedül megy tovább, én meg visszamehetek érte, hogy megtaláljam. :) Ez van, ha egy béna emberlányba zúg bele a vámpír :).

 

 

 

 

 

 

24. A fenébe! James rátalált. Ha nyugton marad, az mindent megold!!!! Kimarad egy körből. HŰHA. Én előre lépek kettőt, mert tudom hol rejtőzik Bella. Na de minek rejtőzik, ha James már rátalált???? Most szivat engem ez a hülye csaj?

 

 

 

 

 

 

 

25. Hirtelen jönnek a Cullenek! Megmentem Bellát! HŐS VAGYOK!!!! Haha béna liba, nem tudtál előlem elrejtőzni!!! Léphetek előre egy mezőt, éljen!!! (Bár ha már egyszer hős vagyok, igazán lehetett volna két mező, amit előre léphetek. Végül is nem mindennap lesz belőlem hős!)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

26. Most már olyan közel vagyunk egymáshoz, hogy ihaj. De jó hír, hogy megjavították a termosztátot, szóval már nem izzunk :D.

 

 

 

 

 

 

 

27. Bella fontos az apjának. A büdös életbe nem jöttem volna rá erre. :DDD Ezért már érdemes volt élni! Milyen fenomenális fordulat így a végére. Apuci jó fej és már kedvel. Sőt, mivel ez egy másik sztori, itt Charlie-t az a tudat sem zavarja, hogy egy vámpírtól mentettem meg a kislányát. Ezt is megéltem, hiába, nem rossz dolog ez az öröklét :PPP.

 

 

 

 

 

 

 

 

Vége! Brühühü. De győzött az igaz szerelem, ami még szárnyakat is adott!!! :DDD Csak nem emlékszem melyik fiókba raktam őket…

   Hát nem tom. Ezen tizenegy-két évesen is sírva röhögtem volna. Nem akarom bántani azt a remek újságírót, aki ezt összehozta, na de azért ennél egy hétéves gyerek is kreatívabbat tud alkotni. Márcsak a kornológiai bakik miatt is. Nem beszélve a félbehagyott Edwardos szövegről.
   Talán nem kéne lenézni a kamaszokat, mert nem hülyék, csak fiatalok. Vagy ha már lenézzük őket, akkor ne lepődjünk meg azon, ha éretlenül gondolkoznak, amikor ilyenekkel tömik a fejüket.
   A tanulság: Ne vegyél meg azért egy újságot, csak azért mert Robert van az elején!!! :DDDDD. 

Szerző: Audry

22 komment

Címkék: elemzés

A bejegyzés trackback címe:

https://edwardcullen.blog.hu/api/trackback/id/tr441066863

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nyamika 2009.04.15. 18:13:05

Helló!
Azt hiszem,ez a 2. hozzászólásom, de naponta figyelem az oldalt, és igazán remeknek tartom:) A történetek külön-külön lenyűgözőek:D Van amelyik fejezete meg is siratott bevallom őszintén így közel a 19-hez:D
De ez a társas:D:D Audry:D Megint megrikkattál de most a nevetéstől:D:D Jót mulattam köszi:))))

hucak 2009.04.15. 18:47:02

Köszi Audry! Ez az elemzés.... sírtam a nevetéstől! :DD
Egyébként tényleg botrányos, hogy a mai tiniket ennyire alá becsülik....

Dahut 2009.04.15. 19:24:56

Nem tudtam eldönteni, sírjak vagy röhögjek.
Középutat választottam: Sírva röhögtem.

Lehet találgatni, mi van a kitaláló agya helyén. No meg azén is, aki ezt kipróbálja.

Hm... Vígasz: 23-án jön magyarul a New Moon, 24-én a film DVD. Vajon megrendeltem már? :-D

D.

Dahut 2009.04.15. 19:37:33

Hm... Audry, naggggggyon negatívan viszonyulsz Edward szive csücskéhez...

:-D

D.

sylla 2009.04.15. 19:44:04

Végig röhögtem :DD Ez nagyon nagy lett :D

*jókedvem lett* :P

megérte elolvasni :))

Audry 2009.04.15. 19:56:26

@Dahut: Hát tény, hogy nem vagyok Bella rajongó :P, de itt a társas adta az alap helyzetet. Amúgy egy percig sem gondolkoztam ezeken a dolgokon, az első gondolataimat írtam le. Kész röhej ez a "játék". Ha meghalok, és a Pokolra jutok, tuti, hogy az idők végezetéig ezt kell majd játszanom :)
@Nyamika: Örülök, hogy kommentre sarkalt a szösszenetem :) Mindig jó visszalátni a hatást, ez is segít abban, hogy leszűrjem mi az, amire igényetek van :)
@hucak: Egyetértek. Ez körülbelül olyan, mint amikor a kisgyerekkel bánnak lekezelően, csak mert még nincs élettapasztalata. Tiniként az ember már felnőttnek érzi magát, de sehová sem tartozik, már nem gyerek, de nem is teljes értékű felnőtt, de sokan hajlamosak elfelejteni azt, hogy ez nem egy agyi állapot, csak egy korszak az ember életében. Nem kell őket úgy kezelni, mintha debilek lennének :) Kár, hogy korhatár nem volt a játékon, megnéztem volna hány éveseknek ajánlják :)))
@sylla: Ezért már megérte megírni :DDD

haley. 2009.04.15. 19:58:31

Audry, ehhez csak gratulálni tudok.
én is közel álltam már a síráshoz... baromi jó lett xDDD(Y)

Audry 2009.04.15. 20:06:08

@xhaleyx: Köszi :) Örülök, hogy tetszik :D Pedig nincs túl jó humorom. Lehet jó passzban voltam, amikor írtam :D

lauryka 2009.04.15. 20:47:44

Szia Audry!
Én is csak azt tudom írni, mint a többiek:
-sírtam a röhögéstől
-nagyon jó lett az elemzés ...
és aki pedig ezt a "játékot" írta eléggé alábecsüli a tiniket :S
Na mindegy, én jót nevettem rajta :DD

LauraL 2009.04.15. 21:00:30

Kedves Audry!

Fergeteges az elemzésed! Mivel hangosan nevetgéltem, (mondhatjuk úgy is, magamról megfeledkezve gurgulázva röhögtem, de ez nem hangzik nőiesen és finoman.. :D) megszólt a családom is!
Hucaknak írtakkal meg teljesen egyetértek!A tinédzserkor elsősorban egy lelki állapot és nem agyi!!!
Innen üzenném a játék alkotóinak, hogy ne vállalkozzanak gyereknevelésre, szülésre, még VÉLETLENÜL sem!

Ellenben Audry alkoss még ilyen elemzésből sokat-sokat-sokat! :D Köszönöm a vidám perceket!

Dahut 2009.04.15. 21:11:44

@Audry: :-DDD Bellán nem veszünk össze, tudod hogy számomra ebben nem a Twilight, hanem az MS az etalon. :-D

Az elemzésed nagyon ütött. A poén az, hogy a alkotó"művész" ... hogy mondjam finoman ... szóval halovány lilaködös seggszeleplehellete sem volt az egész sztoriról, se a filmről, a könyvről meg pláne nem, valahol olvasott róla2 sort, osztjó. Ááááááááá, szörnyű. Ha egyszer lesz kölyköm, simán letiltom az ilyen agyrothasztó sz@..król, mint ez az újság.
Olvasson Brontet és hallgasson Debussyt inkább! :-DDDD

D.

Dahut 2009.04.15. 21:16:22

Hogy mennyire halovány lilaködös......... sem volt róla, elég ha a 15. képet és a feliratot megnézzük. Az ott lévő "emberi vérre éhes vámpír"-ok ugyanis Emmett, Jazz és Alice, amint éppen James-marcangolási célzattal érkeznek balettórára... Jézusom. Ez tényleg szánalmas. Szegény tinédzserek... És ezek adnak nekik élet és életmódtanácsot...

Audry 2009.04.15. 21:47:28

@Dahut: Bellán nem veszünk össze? Miért, máson igen???? LOL Többivel egyet értek :D

Na igen, hát vannak még érdekes dolgok. A vicc az, hogy ezt pénzért árulják :)))

SnowPale 2009.04.15. 21:57:19

Úristen:D:D:D:D
így este fáradtan ez meghozta a jókedvem:D Imádtam a kommentjeid Audry! El sem hiszem,mire képesek ma már az emberek! Ez most tényleg az a szitu,h mivel jól megy a Twilight szekere na meg nagy sikernek örvendenek a szereplők,akkor hozzunk össze valamit,aminek esetleg köze van hozzá(bár megjegyzem ennek nem sok volt:P)és máris ezrek veszik az újságunkat:D nevetséges az egész játék:D sőt,még annak sem lehet nevezni!csak csatlakozni tudok a többiekhez,h teljesen alulmaradottnak nézik a tiniket:S....szerintem ez még a legfiatalabb rajongónak is sokk:D

Dahut 2009.04.15. 22:11:50

@Audry: Máson pláne nem, Drága Dominám! :-D

Ancsíííta 2009.04.15. 22:15:18

Audry, ez nagyon ott volt:D Én is sírtam a röhögéstől, és azok a kommentek: hulljon a férges:D:D Ezen vagy 3 percen keresztül röhögtem:)Szívesen olvasnék még kritikát tőled:)

Fatcsi 2009.04.17. 12:26:21

hát ettől télleg hátast dobtam :D röhej h egyesek mire adják a fejüket.ki olyan eszement hogy ilyen kis trutyi játkot csinál? :D behalás.komolyan. és ezt az én korosztályomnak szánták?? lol :D de én asszem kitéptem volna a lapokat, és kidobtam volna :D
remélem lesz még pár oylan cikk, amit így kommentálsz :D
*röhög*

lol77 2009.04.17. 18:18:02

hát ez naon jó!!!! szal kiszivtad elsőnapon bella vérét!!!! csunya vámpir :)

dzseni13 2009.04.17. 20:37:30

A társas borzalmas 16 vagyok mindig olvasom az ujságot de etöl "a falba vertem a fejem".Az elemzeseden nagyon élveztem a barátaimmal.

Audry 2009.04.17. 21:08:16

@Ancsíííta: LOL. Jó, hát kicsit morbid a humorom :D Ez van...
@lol77: Ugye? De mennyire szemét vok már :D Ezen önmagában fél órát nevettem...
@dzseni13: Hát én is próbáltam azt elképzelni, hogy a te korodban mit gondoltam volna erről. De gyanítom visítva röhögtem volna rajta :P Hát ez van... :DDD
@LauraL: Én most a te hozzászólásaiddal voltam így. Na de nemsokára azt is publikálom :)
@Fatcsi: Hát ez alapanyag függő. :P Ha találok olyat, ami megint ílyen kirohanásra késztet, azonnal megosztom majd veletek...

Ametys 2009.04.21. 20:16:21

hehe, nagyon jó az elemzésed, jót röhögtem XD
a másik meg, hogy mi az már, hogy szegény Bélának (Bella) már az első körben kiszívják a vérét, és utána föltámad vagy mi? cö cö cö, ejnye Edward, mit tettél, szégyeld magad... küldjék a sarokba, vagy térdepeltessék kukoricára (nem mintha használna), de milyen jó, kipurcant Béla, és csak annyit mondanak, hogy szégyellje magát...
süti beállítások módosítása