Robert western filmben???

2009.05.17. 14:35

   Robert lecseréli a megszokott fekete sapiját egy cowboy kalapra? Legalábbis tegnap ezzel a hírrel szembesültem. Őszintén szólva valahogy nem tudom elképzelni őt efféle szerepben, de hát akkor szép az élet, ha tele van váratlan fordulatokkal. :) A filmben egyébként Hugh Jackman és Rachel Weisz lesz a partnere. Annyira meglepett a dolog, hogy azonnal felmentem az IMDb oldalára, hogy ellenőrizzem, valós-e a hír, és a helyzet az, hogy a film valóban ott van már az oldalon, és Rob neve is szerepel a stáblistán.

   A film címe egyébként Unbound Captives lesz. Egyelőre annyi tűnik biztosnak, hogy egy drámáról van szó, és 2010-re várható a megjelenése. Úgy fest Robert rájött, hogy most kell megragadni hírneve adta lehetőségeit, és minél több szerepben kell megcsillogtatnia tehetségét. Hát a magam részéről örülök, hogy minél több fajta karakter bőrébe bújik, hiszen csak így derülhet ki az, hogy valójában a csini külső mögött mennyi a valódi tehetség. Minél több stílusú filmben láthatjuk, annál inkább leszűrhetjük, hogy személyében egy hullócsillagról van csupán szó, vagy stabilan bebetonozza nevét Hollywood égboltjába. :P Hát én szorítok, hogy a második verzió valósuljon meg.

A filmről bővebben olvashattok: 

 

 

 

Illetve az IMDB-n: 

 

 

 

 

Szerző: Audry

2 komment

Címkék: hírek

A bejegyzés trackback címe:

https://edwardcullen.blog.hu/api/trackback/id/tr791126663

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

vadocq 2009.05.17. 15:41:15

Hát őszinte leszek mikor elkezdtem olvasni a bejgyzést harsány nevetésben törtem ki, tudod megszólalt a gonosz oldalam és nem tudtam uralkodni rajta a másik, hogy lelki szemeimmel már láttam is vágtázva kedvencünket egy hatalmas kavbolj kalapban .Aztán belegondoltam ha igazán jó színész akar lenni le kell vetnie a szépfiú imagent és bele kell másznia a mocsokba is ill.ez esetbe a vadnyugati porba de remélem nem Jacob fogja játszani a Komants harcost mert akkor végem :)

Audry 2009.05.17. 17:49:50

@vadocq: ÁÁÁÁ! De lökött vagy! Hogy ez nekem nem jutott eszembe :). LOL
süti beállítások módosítása